Üniversite
Giriş Tarihi : 13-01-2016 07:50

Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık'ın Ankara Ziyaretleri Devam Ediyor

Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ertan Buyruk ile birlikte Ankara temasları kapsamında Başbakan Danışmanı Feridun Bilgin, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Hamza Yerlikaya ve Sivas Milletvekili Ali Akyıldız’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık'ın Ankara Ziyaretleri Devam Ediyor
 
Rektör Prof. Dr. Kocacık ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Buyruk ile birlikte Ulaştırma Bakanlığında uzun yıllar müsteşar olarak görev yapan ve 2015 yılı genel seçimler öncesi Ulaştırma Bakanı olarak hizmet veren Feridun Bilgin’i ziyaret ederek, Başbakan Danışmanlığı görevine getirilmesinden dolayı  kendisini tebrik etti ve  başarılar dilediler. Rektör Prof. Dr. Kocacık  ziyarette ayrıca,  Bilgin  ile görüş alışverişinde bulundu ve  Üniversitemizin çalışmaları hakkında bilgiler verdi. 
 
 
Rektör Prof. Dr. Kocacık, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Buyruk ve Hastane Başhekimi Prof. Dr. Gökçe ardından kısa süre önce Cumhurbaşkanı Başdanışmanı olarak göreve başlayan Milli Güreşçimiz Hamza Yerlikaya’yı da makamında ziyaret ederek  tebrik ettiler  ve görevinde başarılar dilediler. Rektör Prof. Dr. Kocacık ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Buyruk,  Başdanışman Yerlikaya ile ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.
 
 
Son olarak Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Buyruk,   Sivas Milletvekili Ali Akyıldız’ a iadeyi ziyarette bulunarak görevinde başarılar dilediler ve yeni dönemin hayırlı olması temennisinde bulundular. 
 

 

AdminAdmin