Güncel
Giriş Tarihi : 16-03-2024 17:25

Reha Kars’a Destekler Çığ Gibi Büyüyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sivas Belediye Başkan Adayı Reha Kars’a destekler çığ gibi büyüyor.

Reha Kars’a Destekler Çığ Gibi Büyüyor

31 Mart Pazar günü gerçekleşecek yerel seçimler için çalışmalarını aralıksız sürdüren MHP Sivas Belediye Başkan Adayı Reha Kars, MHP teşkilat yöneticileri ve belediye meclis üyesi adayları ile sahada vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda her kesimden büyük taktir toplayan Reha Kars, samimi tavırları ve Sivas’ın vizyonu değiştirecek projeleri ile Sivas halkının ilgi odağı oldu.

Bilimi kendilerine ışık tutarak çalışmalarını sürdüreceklerini vurgulayan Reha Kars, “Bilim şunu söylüyor, ‘denenmiş olanları tekraren denemekle farklı sonuçlar elde edilmesi beklenemez.’ Hep birlikte önyargıları kıracağız. Bir şans verirseniz inanın farklı olacak. Amacımız kendimiz için değil Sivas için çalışmak” diye konuştu.

Sivaslılardan Tam Destek

Ziyaretleri sırasında Reha Kars’a sevgisini dile getiren Sivaslılar ise, "Bu sene büyük destekçinizim, siz kazanacaksınız, Sivas kazanacak” , "Belediye başkanlığı senin gibi gence yakışır", "Dualarımız seninle", "Oyu senin için kullanacağım", "Desteğimiz seninle", "Seni görmek istiyoruz", "Her şeyin en güzeli sana yakışır" gibi ifadelerle desteklerini gösteriyorlar.

AdminAdmin