Üniversite
Giriş Tarihi : 26-08-2012 12:29

BAKICI'NIN MARİFETLERİ...VAKIF ÇALIŞANINDAN ŞOK İTİRAFLAR

DÖKMETAŞ DÖNEMİNDE VAKIFTA DÖNEN DOLAPLAR GÜN YÜZÜNE ÇIKIYOR…

BAKICI'NIN MARİFETLERİ...VAKIF ÇALIŞANINDAN ŞOK İTİRAFLAR

Eski Rektör Prof.Dr. İlyas Dökmetaş zamanındaki Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı yönetiminde Personel Müdürlüğü görevi yapan, Dökmetaş’ın da yakın akrabası olan Sn. Tahir Yıldırım'ın açıklamaları ihbar niteliğinde.
 

Yıldırım  yaptığı şok açıklamada şunları itiraf etti: “Birinci derece akrabam olan İlyas Dökmetaş zamanında Vakıf genel sekreteri Zahir Bakıcı yönetimindeki Vakıfta Personel Müdürü olarak göreve atanarak uzun süre hizmet ettim.

 

 

Vakıfta çalıştığım süreler içerisinde çeşitli sıkıntılar olduğunu fark ettim. Belli süreler sonra vakıfta dönen yolsuzluklara ve haksızlıklara derin üzüntü içerisinde şahit oldum. Elimden geldiği kadar bunları gidermek için özveri ile çalışıp mücadele etmiş olsam da maalesef başarılı olamadım.

 

Gücümün yetmeyeceğini anlayınca, Dökmetaş’a giderek gördüğüm tüm yolsuzlukları ve zafiyetleri teker teker ispatlarıyla anlattım.

 

 

Anlattıklarımın hepsinin doğruluğuna kanaat getirerek çözüm bulacağını söyledi. Sonrasında vakıf genel sekreteri Mustafa Zahir Bakıcı ile görüşmelerinde benim ortaya koymuş olduğum gerçeklerin üzeri neden ve nasıl örtüldü bilemiyorum. Dönen çarka çomak soktuğum için Zahir Bakıcı ve yalakaları çeşitli entrikalarla üzerime gelerek beni istifaya zorladı ve bir müddet sonra da görevime son verildi.

 

Görev yaptığım süreler içerisinde tüm bildiklerimi Sayın Rektörümüz Prof.Dr. Faruk Kocacık’a ve yeni atanacak olan Vakıf Genel Sekreterimize üniversitemiz ve memleketimiz menfaati için tüm ayrıntıları ile açıklamak istiyorum, saygılarımla” dedi.

 

ŞİMDİ KAMUOYUNA SORUYORUZ!

 

 

- VAKIFTA MÜDÜRLÜK YAPAN YÖNETİCİLER KİMLER?

 

-BU MÜDÜRLÜK YAPAN YÖNETİCİLERİN GEÇMİŞLERİ NE KADAR SORGULANDI VE İŞE ALINARAK SORUMLULUK YÜKLENDİ?

 

-BİR SÜRE ÖNCE İSTİFA EDEN VAKIF FİNANS MÜDÜRÜ NURAN BALOĞLU NEDEN İSTİFA ETTİ?

 

-HASTANEDEKİ MİKROBİYOLOJİ LABORATUARINDAKİ GÖREVİNE NİYE DÖNMEDİ?

 

-NURAN BALOĞLU ŞUANDA NE İŞ YAPIYOR?

 

-VAKIF ÇARŞISINDA İŞLETMELERE KİRAYA VERİLEN MÜSTECİRLERİN GEÇMİŞLERİ ARAŞTIRILDI MI?

 

-BU KİŞİLERİN GEÇMİŞLERİNDE SABIKALARI VAR MI?

 

-FİRMALARDA ALINAN PROMOSYONLAR NE ŞEKİLDE DEĞERLENDİRİLDİ, KAYIT ALTINA ALINDI MI?

 

-DÖKMETAŞ VE ZAHİR BAKICI YÖNETİMİNDE VAKIFA BİR KÜRDAN BİLE ALIRKEN 40 KERE DÜŞÜNEN VAKIF SON 1 AYDA NEREDEYSE 4 YILDA YAPILMAYAN HARCAMAYI NEDEN YAPTI?

 

-SON BİR AYDA VAKIF BÜTÇESİ BİRİLERİNE PEŞKEŞ Mİ ÇEKİLDİ?

 

-SİVAS’IN ŞİŞELENMİŞ SU FİRMALARI DURURKEN, DAHA 1 HAFTA ÖNCE TIRLAR İLE GELEN SULAR ZAHİR BAKICI’NIN MEMLEKETİ GİRESUN’DAN NEDEN GELDİ?

 

-SİVAS’IN KENDİ SU FİRMALARI YOK MU?

 

-DÖKMETAŞ YÖNETİMİ VE UZANTILARIN VAKIF İŞÇİLERİ ÜZERİNDEKİ EGOLARI NELER?

 

-VAKIF İŞÇİLERİ NEDEN BU KADAR EZİLDİ?

 

 

AdminAdmin