Bölgemiz
Giriş Tarihi : 18-04-2022 12:33

Sivas İyi Parti İl Teşkilatı iftar yemeği düzenledi

Sivas İyi Parti İl Teşkilatı iftar yemeği düzenledi. Geçtiğimiz Mart ayında başkanlık görevine getirilen Volkan Karasu iftar yemeğinden sonra açıklama yapıp, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Sivas İyi Parti İl Teşkilatı iftar yemeği düzenledi

Açıklama yapan Karasu; “Yönetimimizi oluştururken çok titiz davrandık ve sonucunda yönetimimiz tamamlandı. İyi parti şu anda çığ gibi büyüyen bir parti, Türkiye’nin kaderini değiştirdi. Ak Parti’nin yanlış yönetimine dur demek için kurulan bir partidir İyi Parti.” dedi. Türkiye’de ve Sivas’ta yaşayan gençlerin genellikle yurtdışına gitmek istemesine dikkat çeken Karasu; “Gençlerin bir çoğu, özellikle tıp fakültesinde okuyan öğrenciler, İngiltere’de, Fransa’da hasta bakıcı olarak çalışmak istiyorlar. Bu gerçekten durumun vehametini gözler önüne serebilecek bir durum. Türkiye kendi kendine yetebilecek bir ülke ama yetemiyor.” açıklamasını yaptı. Sivas’ı istihdam yönünden değerlendiren Karasu; “Önceden her aileden bir kişi TÜDEMSAŞ’tan emekli olurdu.

Fakat şimdi TÜDEMSAŞ’ı küçülte küçülte bir atölye haline getirdiler. Demirçelik Fabrikası özelleştirildi. Küçük esnaf zaten bitti. Devlet insanların üretmesini istemiyor, insanlara paranızı bankaya yatırın biz size faiz verelim diyor. Böyle olduğu zaman insanlar üretmiyor, üretim olsa istihdam olur fakat dediğim gibi üretmediğimiz için istihdam sağlayamıyoruz. İşsizlik şu an had safhada. Şimdi yeni organize sanayi bölgesi açılacak deniliyor, Belediye Başkanımız milletvekilliği döneminde ne yaptı ki şimdi ne yapacak diye düşünüyoruz. İnsanlara hayali vaatler veriliyor. 20 yıldır yapılmayanlar şimdi mi yapılacak.” dedi. Sivas Belediyesi’nin düzenlediği etkinliklere değinen Karasu; “Organize edilen etkinliklerde Ak Parti Belediyesi’nin getirdiği sanatçılara bakıldığı zaman çoğu sanatçı eski Ak Parti milletvekili. Ak Parti propagandası yapıyorlar ve bu organizasyonların hepsinin parası devletin cebinden çıkıyor.” şeklinde konuştu.

30 yıl boyunca Milliyetçi Hareket Partisi’nin her biriminde görev yaptığını belirten Başkan Karasu; “Bizde herkes her şeyi konuşabiliyor. Yanlışları ve doğruları istişare edebiliyoruz, olması gerekende budur. Fakat 30 yıl görev yaptığım Milliyetçi Hareket Partisi’nin Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yanında bir dakika bile konuşamadım. Ancak Genel Başkanımız Meral Hanım ile beraber geçtiğimiz günlerde tam sekiz saat istişare ettik. Demokratik olmak çok önemli, Genel Başkanımızda bizlerde vatan sevdalısıyız.” diyerek konuşmasını sonlandırdı. Başkan Volkan Karasu konuşmasının ardından katılan herkese teşekkürlerini iletti.
 

AdminAdmin