Bölgemiz
Giriş Tarihi : 21-12-2019 00:13

DEMİRKAYA: “ ULAŞ KARASU KISA PANTOLUN İLE GEZERKEN….”

Bilindiği üzere, Sivas CHP Milletvekili Ulaş Karasu Egemen Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü, İnternet Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve Ulusal alanda faaliyet gösteren birçok basın Yayın organın temsilcisi olan Uzm. Oğuz DEMİRKAYA hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

DEMİRKAYA: “ ULAŞ KARASU KISA PANTOLUN İLE GEZERKEN….”

Ekte görüleceği üzere, Yüce Türk yargısı Sivas CHP Milletvekili Ulaş Karasu’nın şikayetini red etti ve Basın Hürriyetini yok sayan Karasu’ya Tokat gibi bir cevap verdi.

Demirkaya; “Sivas CHP Milletvekili Ulaş Karasu şahsımı, partili bir gazeteci hakkında suç duyurusunda bulundu ve şikayeti paylaşımlarım da görüldüğü üzere, Yüce Türk yargısı tarafından Karasu'ya TOKAT gibi bir cevap verildi. Ulaş Karasu daha reşit bile değil iken belki kısa pantolon ile gezerken ben bu partinin icracı bir yönetim kurulu üyesiydim. Bilmeyen öğrensin...” diye sosyal medyadan açıklamalarda bulundu ve şu paylaşımlarda bulundu.

 

 

Demirkaya gazetemize yaptığı özel açıklamada; “bu süreçten sonra bizi, arkadaşlarımızı, partilileri önemsemeyen, sahiplenmeyen şahsi ikbal, rant makam mevki için siyaset yapan kim olusa olsun bizleri karşısında bulacak, bizlerin tarafı net ” dedi.

Demirkaya’nın paylaşımları ve yerel ve ulusal anlamda yaptığı bilgilendirmeler CHP örgütünde büyük yankı yaratmaya devam ediyor.

 

 

 

www.egemengazetesi.com

AdminAdmin