Bölgemiz
Giriş Tarihi : 27-02-2013 21:46

SİVAS BELEDİYE BAŞKANI DOĞAN ÜRGÜP'E FEN LİSESİ'NDEN TEŞEKKÜR

Sivas Fen Lisesi Müdürü Ahmet Yılmaz ve Okul Aile Birliği, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'ü makamında ziyaret etti. Fen Lisesi Okul Aile Birliği ziyarette Başkan Ürgüp'e, Fen Lisesi'ne yaptığı katkılar için teşekkür plaketi verdi.

SİVAS BELEDİYE BAŞKANI DOĞAN ÜRGÜP'E FEN LİSESİ'NDEN TEŞEKKÜR

 

Sivas Fen Lisesi Müdürü Ahmet Yılmaz ve Okul Aile Birliği, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'ü makamında ziyaret etti.Fen Lisesi Okul Aile Birliği ziyarette Başkan Ürgüp'e, Fen Lisesi'ne yaptığı katkılar için teşekkür plaketi verdi.

 

Ziyarette konuşan Sivas Fen Lisesi Müdürü Ahmet Yılmaz, Sivas Fen Lisesi'nin daha önce adına yakışmayan bir binada eğitim verdiğini belirterek o dönemde yeni ve günün gereklerine uygun şartlarda eğitim verecek bir binada eğitim vermek için bir çok bürokrat ve milletvekilinden talepte bulunduklarını ancak taleplerinin olumsuz karşılandığını bunun üzerine Büyük Birlik Partisi'nin Merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'na aynı talepleri ilettiklerini ve onun girişimleriyle yeni binanın yapımına karar verildiğini kaydetti.

 

Yeni binanın tamamlanmasına kısa bir süre kala okulu yapan müteahhidin iflas etmesi nedeniyle binada eksiklerin bulunduğunu vurgulayan Müdür Yılmaz, kalan eksiklerinde Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'ün girişimleriyle belediye tarafından giderilmesinden dolayı Okul Aile Birliği ile teşekkür etmek için ziyaret ettiklerini söyledi.

 

Başkan Ürgüp'te ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Yaşanan süreçten haberim yoktu. Rahmetli Genel Başkanımızın girişimleriyle yapımına başlanan okulun son rütujlarını yapmakta Sivas Belediyesi'ne nasip olacakmış Muhsin Yazıcıoğlu'nun arkadaşı olan bir kişinin Belediye Başkanlığı görevini, yine onun vesilesiyle devralmasından sonra bunu öğrendiğime çok memnun oldum. Yine bir eksiği, noksanı olursa onları da yapmaya gayret gösteririz" ifadesini kullandı.

AdminAdmin