Büyük Birlik Partisi (BBP) Sivas Belediye Başkan Adayı Dr. Adem Uzun, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

Bu kapsamda Diriliş Mahallesinde bulunan seçim ofisini ziyaret eden Dr. Adem Uzun, coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı.

Güncel - 07-03-2024 18:16

Büyük Birlik Partisi (BBP) Sivas Belediye Başkan Adayı Dr. Adem Uzun, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

31 Mart'da düzenlenecek olan yerel seçimin iddialı ismi BBP Sivas Belediye Başkan Adayı Dr. Adem Uzun, Diriliş Mahallesinde bulunan seçim ofisini ziyaret etti.

Havai fişekler ve meşalelerle karşılanan Dr. Adem Uzun, vatandaşlara projeleriyle ilgili bilgiler vererek, bölgenin bir hastaneye ihtiyacı olduğunu, göreve geldiğinde bu konuda arsa üretimi ve tahsisini yapacaklarını söyledi.

Diriliş ve Mimar Sinan Mahallelerinin hizmet anlamında ihmal edildiğine vurgu yapan Dr. Adem Uzun, "Ne yazık ki Diriliş ve Mimar Sinan Mahallelerimiz aşırı ihmal edilmiş. Sağlık ve eğitim anlamında bir çok eksiği var. Diriiliş Mahallesinde okula ihtiyaç var. Bölgede konutlaşma çok hızlı ilerliyor. Bölge de yeni okullar, yeni yollar, kaldırımlar ve en önemlisi de hastane ihtiyacı var. Göreve geldiğimizde ilk önceliğimiz insan olacak ve insanlarımızın sağlığı olacak" dedi.

Fatih Mahallesi, Tuzlugöl, Mimar Sinan, Selçuklu ve Diriliş mahallelerinin bulunduğu bölgede hastanenin önemli bir ihtiyaç olduğunun altını çizen Adem Uzun, "Bu bölgede öncelikle yeni yollar açacağız. Daha sonra arsa üreterek hastane alanı oluşturacağız. Hastanenin yapılması içinde her türlü girişimde bulunacağız." diye konuştu.

Sivaslıların şehrin sahipsiz olduğunu her yerde dile getirdiğine değinen Uzun, "Her gittiğim yerde şehrin sahipsizliği dile getiriliyor. İnşallah geldiğimizde tüm Türkiye'ye örnek bir Belediye Başkanı olacağıma size söz veriyorum. Halkın içinde bir belediye başkanı olacağım, erişilebilir bir belediye başkanı olacağım. Bu sokaklarda bu mahallelerde her yerde bu kardeşinizi göreceksiniz. Şehrimiz sahipsiz kalmayacak. Her alanda bizler elimizi taşın altına koyacağız. Ankara'dan imza atan, şehirden kopuk bir belediyecilik yapmayacağız. Kuzey Çevre Yolundan, Sivas'ın tamamının cazibe merkezi olmasına kadar her konu bizim için birinci öncelik. görevimiz değil demeyeceğiz. Sivas'ı ve geleceğimizi hep birlikte inşa edeceğiz" şeklinde konuştu.

 

Advert Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Okul Müdürü Gülez’in Yaptığı Yanına Kar Kalmayacak

Okul Müdürü Gülez’in Yaptığı Yanına Kar Kalmayacak

20-04-2024 - Güncel

Milli Eğitim'de Gülez Skandalı

Milli Eğitim'de Gülez Skandalı

20-04-2024 - Güncel