"İLKELİ SİYASET ANLAYIŞIMIZ DEVAM EDECEK"

Büyük Birlik Partisi Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun, Berat Kandili dolayısıyla kent merkezinde vatandaşlara helva dağıttı. İslam âleminin kandilini kutlayan Dr. Uzun, dünya üzerinde zulüm yaşayan tüm Müslümanlar bir ve beraber olması gerektiğini ve zulme uğrayan Müslümanlara sahip çıkılması gerektiğini söyledi.

Güncel - 25-02-2024 14:15

Seçim çalışmalarını sürdüren Büyük Birlik Partisi Sivas Belediye Başkan Adayı Dr. Uzun, Berat Kandili dolayısıyla vatandaşlara helva dağıttı.

Vatandaşların Berat Kandilini kutlayan Dr. Uzun, bu tür özel günlerin toplumda birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunun pekişmesine vesile olduğunu söyledi. Dr. Uzun, “Bugün biliyorsunuz Berat Kandili hepinizin Berat Kandilini kutluyorum. Rabb'im nice Berat Kandillerine kavuşturmayı bizlere nasip etsin. Biliyorsunuz özellikle İslam coğrafyasında şu an Filistin başta olmak üzere Suriye'de, Doğu Türkistan'da birçok yerde Müslüman Kardeşlerimiz acı yaşıyor. Zulüm yaşıyor. Soykırıma tabi tutuluyor.  İslam coğrafyasındaki tüm mazlum olan, ezilen, şu an soykırıma tabi tutulan kardeşlerimize ben özellikle Allah'tan yardım diliyorum. İnşallah Rabbim İslam âlemini bir arada tutar ve bu kardeşlerimizin inşallah bir an önce bu acıları son bulur” dedi.

DAVAMIZ SİVAS’A HİZMET ETMEK

Seçim sürecine ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Dr. Uzun, yürütülen algı operasyonlarının beyhude bir çaba olduğuna dikkat çekerek, “Bizler Muhsin Başkanımızın izinden siyaset yapmak istiyoruz. Ve Muhsin Başkanımızın ortaya koyduğu ilkelere göre de şehrimizde bir belediyecilik anlayışı ortaya koymak istiyoruz. Şu an şehir meydanında, kent meydanında sizlerin huzurunda sizlerin içindeyiz. 31 Mart akşamına kadar her türlü mücadelemizi vereceğiz. Sizlerle bir araya geleceğiz kendimizi anlatacağız. Projelerimizi anlatacağız. İnşallah inanıyoruz ki 31 Mart akşamı sandıktan güller çıkacak. Sivas halkı Muhsin Başkanımızın partisi Büyük Birlik Partisi'ne sahip çıkacak. Bizler de mazbatamızı aldıktan sonra şehrimizi en iyi şekilde yöneteceğiz” ifadelerini kullandı.

Advert Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Okul Müdürü Gülez’in Yaptığı Yanına Kar Kalmayacak

Okul Müdürü Gülez’in Yaptığı Yanına Kar Kalmayacak

20-04-2024 - Güncel

Milli Eğitim'de Gülez Skandalı

Milli Eğitim'de Gülez Skandalı

20-04-2024 - Güncel