Dr. Adem Uzun, Sivas'ı Vizyoner Bir Geleceğe Taşıyacak!

Sivas Büyük Birlik Partisi (BBP) Sivas Belediye Başkan Adayı Dr. Adem Uzun, partisinin kadın kolları üyeleriyle bir araya gelerek, görüş ve önerileri dinledi. Uzun, kadınların istihdamına özel önem verdiğini belirterek, kadın kooperatiflerinin kurulmasını ve belediyede kadınların desteklenmesini öne çıkardı.

Güncel - 05-02-2024 11:53

Dr. Adem Uzun, Sivas'ı Vizyoner Bir Geleceğe Taşıyacak!

Özel bir düğün salonunda gerçekleştirilen etkinliğe BBP Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun'un yanı sıra BBP İl Başkanı Ahmet Polat, Merkez İlçe Başkanı Osman Kösedağ, Kadın Kolları Başkanı Banu Berçin ve kadın kolları üyeleri katıldı.

Siyasette kadınların son derece önemli aktörler olduğuna vurgu yapan Dr. Adem Uzun, "Şehrimize hizmet etmek için yola çıktık. Bu yolda sağ olun, yalnız bırakmadınız. Kadınlarımıza yönelik yapacağımız çalışmalarda özellikle istihdam konusunu çok ciddi anlamda önemsiyoruz. Kadın kooperatiflerinin kurulması ve kadınların belediyede desteklenmesi bizim için çok önemli." dedi.

Belediye yönetiminde kadınların da aktif bir şekilde yer alacaklarını dile getiren Uzun, "Sadece erkeklerden oluşan bir belediye yönetimi olmayacak. Belediye yönetim içerisinde kadınlarımıza da vereceğiz." diye ekledi.

Uzun, şehirdeki sorunları anlamak ve çözüm önerileri almak adına bir çadır kurduklarını ve ayrıca bir internet sitesi oluşturarak şehir halkının görüşlerine açık olduklarını belirtti. Uzun, yapılan çalışmalar ve alınan geri bildirimlerle örnek bir belediyecilik sergilemeye başladıklarını ifade etti.

Halkın taleplerini dikkate alarak yapacakları projeleri bir martta yayınlayacaklarını belirten Uzun, yaşlılara destek, okullara malzeme desteği, maddi yetersizliği olan çocuklara kantin desteği gibi bir dizi projeyle Sivas'ı daha yaşanabilir bir şehir haline getirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Dr. Adem Uzun, "Sivas, vizyoner bir belediye başkanını bekliyor. Destekleriniz için teşekkürlerimi sunuyorum. Hepiniz sağlıkla kalın." diye konuştu.

Advert Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Okul Müdürü Gülez’in Yaptığı Yanına Kar Kalmayacak

Okul Müdürü Gülez’in Yaptığı Yanına Kar Kalmayacak

20-04-2024 - Güncel

Milli Eğitim'de Gülez Skandalı

Milli Eğitim'de Gülez Skandalı

20-04-2024 - Güncel