BBP’den SİVAS’ta gövde gösterisi

Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) Sivas’ta düzenlediği aday tanıtım ve bölge toplantısı binlerce kişinin katılımı ile coşkulu bir şekilde gerçekleştirildi.

Güncel - 30-01-2024 02:34

BBP’den SİVAS’ta gövde gösterisi

4 Eylül Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen programa BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Genel Başkan Yardımcıları Doğan Ürgüp, Uğur Bulut, Alperen Ocakları Genel Başkanı Ali Can Kocaman, İl Başkanı Ahmet Polat, Sivas Belediye Başkan Adayı Dr. Adem Uzun, Merkez İlçe Başkanı Osman Kösedağ, genel merkez yöneticileri, il ve ilçe teşkilatları, BBP camiasının önde gelen isimleri, Alperen Ocakları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

POLAT: SİVAS’TA SEFERBERLİK İLAN EDİYORUZ

BBP İl Başkanı Ahmet Polat yaptığı açılış konuşmasında Muhsin Yazıcıoğlu ve yol arkadaşlarını rahmetle anarak, “Sivas, şehit ve ebedi liderimiz Muhsin Başkanımızın ‘Kara Sevdasıydı’. Bu yolda başarıya ulaşmak için il, ilçe, kadın ve Alperen Ocaklarımızın tüm mensuplarını ilan ettiğimiz seferberliğe katkı vermeye, gece gündüz demeden sahada çalışmaya davet ediyoruz. Katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Sivas Belediye Başkan Adayı Dr. Adem Uzun ise “Şehrimize hizmet için yola çıktık. Muhsin başkanımızın ‘Kara Sevdam’ dediği Sivas'ımıza hizmet için yola çıktık. Hareketimizin, teşkilatımızın söğüdü olan Sivas'ımıza hizmet için yola çıktık. Rabbim utandırmaz inşallah” dedi.

UZUN: BİRLİKTEYİZ, SİVAS’I BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

Sivas’ta her alanda eşit ve tarafsız hizmet anlayışını hakim kılacaklarını ifade eden Dr. Adem Uzun, “Sivas’ta kültürden, sanata, spordan eğitime kadar sorunların yaşandığı her alanda etkin ve kalıcı çözümler üreteceğiz. Şehrimizi geleceğe hazırlamak adına yeni bir belediyecilik anlayışı ortaya koymak istiyoruz. Teşkilatlarımızla, partimizle ortaya bir irade koyduk ve eğitimden, turizme, sanayiden ekonomiye kadar birçok alanda şehrimizi hep birlikte ileriye taşıyacağız. Bunlar için projelerimizi hazırladık ve hep birlikte çözeceğiz. Muhsin başkanımızın Kara Sevdasına, Selçuklunun başkentine, Osmanlı'nın eyalet merkezine, Cumhuriyetimizin kurulduğu şehre hizmet için geliyoruz. Ortak akılla, şeffaf, bilimi ve teknolojiyi ön plana alan, herkesi kucaklayacak, yaşlı, kadın, genç ve çocuk herkesi kucaklayan bir belediyecilik anlayışını halkımıza sunacağız. Yeni yüzyılda, yeni bir belediyecilik anlayışıyla şehri birlikte yönetmeye var mısınız? Sorun varsa çözümde vardır. Çözüm biziz. Birlik ve beraberlik içerisinde bunu hep birlikte başaracağız. Birlikteyiz, Sivas’ı birlikte yöneteceğiz” şeklinde konuştu.

DESTİCİ: YURT İÇİ VE DIŞINDAKİ TÜM PARTİLİLERİMİZ SİVAS İÇİN ÇALIŞMAK ZORUNDA

BBP Lideri Mustafa Destici ise birlik ve beraberlik mesajları vererek, ülke gündemini değerlendirdi.

Destici, Sivas’ın BBP için çok önemli olduğuna vurgu yaparak, “Her Büyük Birlik Partili, her Alperen kendini Sivaslı sayar ve Sivaslı hisseder. Türkiye'nin neresinde olursa olsun her Büyük Birlik Partili hangi takımı tutarsa tutsun ikinci takımı Sivasspor'dur. Kendini Sivaslı sayan tüm teşkilatlarımızdan, üyelerimizden sizlere selam getirdi. Yerel seçimlerde vereceğiniz ve verdireceğiniz oylarla Türkiye'nin dört bir yanındaki kardeşlerimize de siz selamlarınızı iade etmiş olacaksınız.  Sivas Belediyesi seçimleri sadece Sivas'ta yaşayan Büyük Birlik Partilerin meselesi değildir. Türkiye'nin neresinde olursa olsun olsun İstanbul'undan İzmir'e, Erzurum'dan Eskişehir'e, Kayseri'den Malatya’ya, Tokat’tan Yozgat’a kadar velhasıl nerede bir Sivaslı varsa bu seçim onun da seçimidir. Onlarda aynen Sivas'taki Büyük Birlik Partili, bir Alperen olarak bu seçimler için çalışacaktır, çalışmalıdır. Bu da yetmez, Avrupa Türk Birliği teşkilatımız, Nizam-ı Alem Federasyonumuza bağlı teşkilatlar olmak üzere Sivaslı kardeşlerimizi de bu seçimde duyarlı olmaya bu seçim için çalışmaya ve buradaki yakınlarını arayarak Büyük Birlik partimize, adayımız Sayın Adem Uzun'a oy vermeleri için çağrıda bulunuyorum” diye konuştu.

Advert Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Okul Müdürü Gülez’in Yaptığı Yanına Kar Kalmayacak

Okul Müdürü Gülez’in Yaptığı Yanına Kar Kalmayacak

20-04-2024 - Güncel

Milli Eğitim'de Gülez Skandalı

Milli Eğitim'de Gülez Skandalı

20-04-2024 - Güncel