Haber platformundan ziyaretler...

Sivas’ta 8 internet haber sitesi imtiyaz sahiplerinin bir araya gelmesi ile yeni bir oluşum içerisine giren Sivas Basın Platformu Stk ziyaretlerine başladı.

Güncel - 21-01-2023 13:30

Haber platformundan ziyaretler...

Sivas Basın Platformu sözcüleri Funda Gülnar, Hakan Bakar, İkbal Kuruçay ve Osman Nuri Kesici, Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Zeki Özdemir, SESOB Başkanı Hakan Demirgil ve Hizmet-İş Sendikası Sivas Şube Başkanı Nihat Şimşek’i ziyaret ederek platform çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.

İnternet haber sitelerinin Sivas’ta bir çatı altında toplamak üzere birliktelik ortaya koyduklarını ifade eden Sivas Basın Platformu üyeleri,  “Hepimiz ayrı ayrı kendi haber portallarımızda şehrimizin sorunlarını, tüm gelişmeleri kamuoyuna duyuruyoruz. Sivas’ta birliktelik kültürünün daha da gelişmesi için bir araya gelip Platformumuzu oluşturduk. Amacımız birlikte hareket ederek şehrimizin sesini daha güçlü bir şekilde okuyucularımıza  duyurmak. Artık globalleşen dünyada yaptığımız bir haberin dünyanın bir başka yerindeki okuyucuya da ulaştığını elimizdeki resmi verilerle görüyoruz. Yani biz hem şehrimizi hem de ülkemizdeki olayları haberleştirdiğimizde tüm dünyaya ulaştırmış oluyor ve yerelin ötesine geçmiş oluyoruz. Şehrimizin olumlu anlamda markalaşmasına katkıda bulunuyoruz. istiyoruz. Sizler gibi şehrimizin gelişimine katkıda bulunan Stkları da bu noktada önemsiyor ve işbirliğimizin gelişmesini önemsiyoruz” dediler.

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Zeki Özdemir, “Oda olarak tüm medya kuruluşlarına hep aynı mesafedeyiz. O yüzden birlik olmanız gerçekten çok güzel ve  örnek davranış. Şehrin ihtiyaçlarına cevap vererek bizlerin de sesi olmanız çok güzel. Sizlere çalışmalarınızda başarılar dilerim. Her zaman basına elimizden geldiğince de destek olmaya çalışacağız ”dedi.

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hakan Demirgil, esnaf teşkilatı olarak basına önem verdiklerini, sorunların gündeme gelmesi ve çözümü için önemli görev üstlendiklerini vurgulayarak imkânlar ölçüsünde destek olduklarını söyleyerek, dijital medyanın da günümüzde çok önemli olduğunun altını çizerek Platform üyelerine başarılar diledi.

Hizmet-İş Sendikası Sivas Şube Başkanı Nihat Şimşek ise sendika olarak her zaman sesimizi duyuran basının önemli olduğunu ifade ederek, böylesine güzel bir birliktelik sergileyen, Sivas Basın Platformuna çalışmalarında başarılar diledi.

Advert Advert Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Reha Kars’a Destekler Çığ Gibi Büyüyor

Reha Kars’a Destekler Çığ Gibi Büyüyor

16-03-2024 - Güncel

BBP GENEL MERKEZİ SİVAS’TA KAMP KURDU

BBP GENEL MERKEZİ SİVAS’TA KAMP KURDU

15-03-2024 - Güncel