Güncel
Giriş Tarihi : 26-02-2024 12:13

Halkla İç İçe: Reha Kars Sordu Vatandaşlar Cevapladı!

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimler yaklaşırken, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sivas Belediye Başkan Adayı Reha Kars, vatandaşların düşüncelerini dinledi. Mikrofonu eline alan Kars, başkan adayı olduğunu gizleyerek hemşehrilerine şu soruyu yöneltti: "Siz nasıl bir belediye başkanı istiyorsunuz?"

Halkla İç İçe: Reha Kars Sordu Vatandaşlar Cevapladı!

Yerel seçimlere sayılı günler kala vatandaşlarla bir araya gelmeye devam eden MHP Sivas Belediye Başkan Adayı Reha Kars, dikkat çekici bir çalışmaya imza attı. Elinde mikrofon kameranın karşısına geçen Kars, başkan adayı olduğunu gizledi ve vatandaşlara ideal belediye başkanının nasıl olması gerektiğine dair düşüncelerini sordu.

Sivaslılar, düşüncelerini dile getirirken, ideal belediye başkanının; dertlerle dertlenen, halkı düşünen, adaletli, dürüst, eşitlikçi, hak yemeyen, her zaman çalışan, sosyal aktivitesi olan bir Sivas için uğraşan, parti ayrımı yapmayan birinin olması gerektiğini vurguladı.

Reha Kars, vatandaşların taleplerine karşılık olarak “Şehrin kaderini belirlemede dönüm noktasındayız. Belediyecilik anlayışı sadece kaldırım ve bahçe yapmak değil. Belediyecilik hayatın bütün alanlarında hizmet etmek demek. Ben de sizlere layık olacağıma söz veriyorum” dedi.

Karşılarında belediye başkan adayı olduğunu öğrenen vatandaşlar, Kars'ın samimi ve halkla iç içe olan tavrından memnuniyetlerini dile getirdiler.

AdminAdmin