Politika
Giriş Tarihi : 07-02-2024 23:10

AFET EYLEM PLANINI HAYATA GEÇİRECEĞİZ

Büyük Birlik Partisi Sivas Belediye Başkan Adayı Dr. Adem Uzun, Miraç Kandili ve 6 Şubat 2023’te 11 ili etkileyen asrın felaketinin yıl dönümü sebebiyle Sivaslı vatandaşlara lokma dağıttı.

AFET EYLEM PLANINI HAYATA GEÇİRECEĞİZ

Sivas Alperen Ocakları’nın düzenlediği etkinlikte Sivaslı vatandaşlara lokma dağıtan Büyük Birlik Partisi Sivas Belediye Başkan Adayı Dr. Adem Uzun’a BBP Genel Başkan Yardımcısı Uğur Bulut, BBP İl Başkanı Ahmet Polat ve BBP Merkez İlçe Başkanı Osman Kösedağ eşlik etti.

6 Şubat depremlerinde tüm Türkiye’nin çok büyük bir acı yaşadığını ifade eden Dr. Adem Uzun, “6 Şubat 2023’te büyük bir doğal afetle karşı karşıya kaldık ve asrın felaketini yaşadık. Rabbim bir daha böyle acıları milletimize, devletimize yaşatmasın” dedi.

Sivas Belediye Başkanlığını kazanması durumunda mutlaka doğal afetlere yönelik bir eylem planını oluşturacağını vurgulayan Dr. Adem Uzun, “Şehir olarak sadece deprem riskiyle karşı karşıya değiliz. Bunların dışında sel felaketi taşkın felaketlerini de artık hissetmeye başladık. En öncelikle çalışma konularımızdan birisi afet eylem planını harekete geçirmek olacak. Bu konularla ilgili şu an hazırlıklarımızı yaptık, açıklayacağımız projeler içerisinde de mutlaka doğal afet eylem planı da yer alacak. Bunu da kamuoyuyla paylaşacağız” ifadelerini kullandı.

6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden depremzedelere Allah’tan rahmet dileyen Dr. Adem Uzun, “Geride kalanlara sabırlar diliyorum. Rabbim bir daha bu tür acıları memleketimize, ülkemize, insanlığa inşallah yaşatmaz” şeklinde konuştu.

AdminAdmin