Politika
Giriş Tarihi : 27-06-2023 00:36

Aksu: "Bayramlar aynı zamanda bir gönül kazanma seferberliğidir"

Ak Parti Sivas Milletvekili Hakan Aksu; Kurban Bayramı dolaysıyla bir mesaj yayımladı.

Aksu:

Aksu mesajında; "İslam dünyası olarak, Allah’a yakınlaşma ve rızasını elde etme vesilesi, yüce dinimizin bizlere en güzel hediyelerinden biri olan Kurban Bayramınabir kez daha ulaşmanın emsalsiz huzur ve sevincini yaşamaktayız.

Bayramlarımız, bizleri fıtratımızla buluşturan, sevgi ve kardeşlik bilincimizi yenileme, birlik, beraberlik, paylaşma, dayanışma ve rahmet günleridir, aramızdaki muhabbet ve dayanışmayı pekiştirme vesilesidir. Bayramlar aynı zamanda bir gönül kazanma seferberliğidir.

Bu günler, aynı zamanda Hac ibadetinin ifa edildiği; dilleri, ırkları, tenleri, renkleri, kültürleri ve coğrafyaları farklı milyonlarca Müslümanın, Arafat meydanında, dualar eşliğinde, müstesna bir kardeşlik manzarası sergilediği günlerdir.

Bu duygu ve düşüncelerle başta değerli hemşehrilerimiz olmak üzere milletimizin ve bütün İslam Âleminin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyor, hac farizasını yerine getiren kardeşlerimizin haccının ve kesilen kurbanların kabul olmasını, bayramın getirdiği kardeşlik, dayanışma ve yardımlaşma ruhunun bütün dünyaya hâkim olmasını Cenâb-ı Allah’tan niyaz ediyorum" ifadelerine yer verdi.

AdminAdmin