Politika
Giriş Tarihi : 27-06-2023 00:23

AK Parti Sivas İl Başkanı Yusuf Tanrıverdi Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı

Başkan Tanrıverdi; mesajında şu ifadelere yer verdi:

AK Parti Sivas İl Başkanı Yusuf Tanrıverdi Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı

"Rabbimizin bizlere vermiş olduğu nimetlerden ötürü teşekkür ettiğimiz mübarek Kurban Bayramı'nı Milletçe bir kere daha kutlamanın sevincini yaşıyoruz.

Bayramlar çevremize karşı sorumluluklarımızın farkına varmamızı, insan olarak yaşadığımız her anın kıymetini bilerek, merhamet ve paylaşmanın kutsiyeti gibi sayısız hikmetleri içinde barındırmaktadır.

Bizler biliyoruz ki İslamiyet her zaman mazlumu ve mağduru, yoksulu, yetimi ve öksüzü koruyup kollamayı öğütler.

Sultan şehrimizin kıymetli sakinleri tüm renkleri ile hiç kuşkusuz bu bayramda da karşılıklı sevgi ve kardeşlik ikliminde yüzlerce yıldır olduğu gibi birbiriyle kucaklaşarak Kurban Bayramını idrak edecektir.

Kurban kesimi esnasında vatandaşlarımızdan hassasiyetle kurallara uymasını ve tüm tedbirlerini alarak bu özel ibadetlerini yerine getirmesini önemle hatırlatıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle Yüce Allah’tan bu mübarek bayramın, ülkemiz, milletimiz, İslam Alemi ve bütün insanlık için hayırlara vesile olması, barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, aziz Sivaslı Hemşehrilerimin, Kurban Bayramı’nı tebrik ediyor, hep birlikte daha nice bayramlara erişebilmemizi Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.’’ dedi.

AdminAdmin