Politika
Giriş Tarihi : 11-05-2023 16:53

“DOĞAN ÜRGÜP MECLİS’E”

Büyük Birlik Partisi birinci sıra milletvekili adayı Doğan Ürgüp seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Şehir merkezindeki gezilerinin yanısıra ilçeler ve köyleri de ihmal etmeyen Ürgüp, temas ettiği herkese seçimlerde BBP açısından baraj sorunu olmadığını dile getiriyor.

“DOĞAN ÜRGÜP MECLİS’E”

BBP’nin ittifak içinde olduğunu ve ittifaktaki partilerden birinin dahi barajı geçmesi halinde BBP’nin de barajı geçmiş sayılacağını seçmene anlatan Ürgüp “Dolayısıyla bu seçim bizim açımızdan hem çok önemli hem de çok avantajlı bir seçim halini almıştır. Sivaslı hemşehrilerim barajı geçemez endişesiyle partimize oy vermekten çekinebiliyorlardı. Şimdi o endişe ortadan kalktı. BBP’ye verilen her oy asla boşa gitmeyecek ve partimiz inşallah tarihinin en büyük sıçramasını yapacaktır” dedi.

               

YAZICIOĞLU’NUN PARTİSİ BU KEZ ÇOK İDDİALI

1992 yılında bir grup arkadaşıyla MHP’den ayrılarak, aylar süren istişareler sonrası 1993’de Büyük Birlik Partisini kuran Muhsin Yazıcıoğlu, şehit edildiği 25 Mart 2009 tarihine kadar genel başkanlık görevini bir fiil yürüttü.

Sivas’ta girilen her seçimde BBP ikinci parti olurken, şehir yönetiminde belediye meclisi veya il genel meclisi üyeleri ile söz sahibi oldu.

ÜRGÜP’ÜN BAŞKANLIK DÖNEMİ TAM BİR BAŞARI ÖYKÜSÜ

Doğan Ürgüp’le girilen mart 2009 seçimlerinde ise tarihinde ilk kez il belediye başkanlığını kazandı. Ürgüp, görev yaptığı 5 yıl boyunca toplumun her kesimi tarafından sevildi ve hizmetleri takdir gördü.

Yönetim anlayışını liyakat, ehliyet, adil ve dürüst yönetim ilkeleri tabanında şekillendiren Ürgüp, başkanlık görevi sona erdikten sonra da siyasetten kopmadı.

Halen BBP Genel Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Doğan Ürgüp, bir çok sivil toplum kuruluşu ve derneğin de kurucu genel başkanlığını ve yönetim kurulu üyeliğini yürüttü.

ÜRGÜP “İŞİMİZ, GÜCÜMÜZ, DERDİMİZ SİVAS”

Bulunduğu her platformda Sivas’ın sorunlarını dile getiren Ürgüp, yaşadığı şehrin problemlerine asla duyarsız kalmadı.

Seçmenlerden sık sık diğer parti adaylarıyla ilgili “Seçimden seçime Sivas’a geliyorlar, kazanıp veya kaybedip gittikten sonra bir daha kendilerine ulaşamıyoruz” yönünde eleştiri alan BBP Sivas Milletvekili Adayı Doğan Ürgüp “Hemşehrilerim merak etmesin. Bugün nasıl kolaylıkla bana ulaşabiliyorlarsa vekil seçildiğim günde aynı kolaylıkla bana ulaşabilecekler. Ben burada yaşıyorum, işlerim burada… Dolayısıyla son nefesimi verdiğimde de burada olacağım ve Sivas’ın toprağıyla kucakkaşacağım…” şeklinde açıklamalarda bulundu.

BBP Sivas Milletvekili Adayı Doğan Ürgüp bu seçimlerde ülke genelinde en az grup kuracak kadar vekil çıkarmayı hedeflediklerini de söyleyerek “İnşallah Sivas bu hedefe en az iki olmak üzere daha çok isimle katkıda bulunacaktır…” dedi.

AdminAdmin