Güncel
Giriş Tarihi : 19-04-2023 12:43

BBP’YE İLÇELERDEN YOĞUN İLGİ

Büyük Birlik Partisi 28. Dönem Sivas Milletvekili adayları seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyorlar. Doğan Ürgüp, Uğur Bulut, Aytekin Kulmaç, Uğur Karaca ve Hamza Kevioğlu ile seçmenin karşısına çıkan BBP, il, ilçe ve köy ziyaretlerine ağırlık veriyor. Çalışmalara İl Başkanı Ahmet Polat ve Merkez İlçe Başkanı Osman Kösedağ da ekipleriyle birlikte destek oluyor…

BBP’YE İLÇELERDEN YOĞUN İLGİ

  BBP Sivas Milletvekili adaylarından siyaset bilimci ve eğitimci Aytekin Kulmaç Zara, Şarkışla ve Gemerek ilçelerimiz ile Yeniçubuk beldesinde ilçe sakinleriyle bir araya geldi.

            Kulmaç, ziyaret ettiği ilçelerde seçmenle sohbet etti, sorunlarını dinledi. Büyük Birlik Partisi’nin bu seçimlerde ilk kez baraj sorunu yaşamayacağını seçmenlere izah eden Kulmaç “Seçime Cumhur İttifakı çatısı altında ancak kendi amblem ve adaylarımızla giriyoruz. Dolayısıyla ittifak partilerinden birinin barajı geçmesi demek diğer tüm partilerin de barajı geçmesi anlamına geliyor” ifadelerini kullandı.

            KULMAÇ “BİZİM SİVAS’A BORCUMUZ VAR”           

Seçmenin Cumhur İttifakına ve partilerine gösterdiği ilgiden oldukça memnun olduklarını ve seçimlerden başarı ile çıkacaklarına inandıklarını söyleyen Kulmaç “Biz, Şehit liderimiz Muhsin Başkanımızın yolundan ve izinden gidiyoruz. Dolayısıyla Sivas halkına hem hizmet hem de vefa borcumuz var. BBP’ye verilecek hiçbir oy bugüne kadar boşa gitmediği gibi bugünden sonra da boşa gitmeyecektir...” şeklinde açıklamalarda bulundu.

            BBP Sivas milletvekili adaylarının il merkezi ve ilçelerdeki temas ve ziyaretlerinin artarak devam edeceği ifade edildi. 

AdminAdmin