Güncel
Giriş Tarihi : 18-01-2023 02:53   Güncelleme : 18-01-2023 03:05

Sivas’ta Dijital Medya, Basın Platformu çatısı altında bir araya geldi

Sivas merkezli yayın yapan Dijital Medya temsilcileri buna Medya Grubumuza bağlı 2008 yılında kurulan www.sivasguncel.com'un da yer aldığı büyük bir dayanışma örneği göstererek  "Basın Platformu" çatısı altında birleşti.

Sivas’ta Dijital Medya, Basın Platformu çatısı altında bir araya geldi

Günümüz şartlarında hemen hemen her şeyin dijitalleşmesi ve yavaş yavaş tüm cihazların da interneti kullanarak hayatımızı daha kolay bir hale getirmesi başta iletişim yöntemlerimiz olmak üzere haber alma, yayıncılık gibi kavramları da doğrudan bir evrime zorladı. 

Artık her dijital medya organı klasik mecralardan bağımsız olarak kendi yayınını yapabiliyor ve bir anda gündeme yerleşerek milyonlarca insana ulaşabiliyor. 

Hal böyle olunca klasik haberciliğin de evrim geçirmesi, bir başka deyişle dijitalleşmesi de kaçınılmazdı. Şimdi televizyon, radyo ve gazetelere ek olarak internetten yayın yapan ve bir çok dijital cihazdan rahatlıkla erişilen internet haberciliği Sivas’ta da etkili hale geldi.

Sivas merkezli yayın yapan Dijital Medya temsilcileri büyük bir dayanışma örneği göstererek  Basın Platformu çatısı altında birleşti.

Basın Platformu’ndan yapılan değerlendirmede şu ifadelere yer verildi; “Yeni süreçte kimseye rakip olarak yola çıkmadık, amacımız dijital medyada faaliyet gösteren meslektaşlarımızın güçlü bir biçimde tek çatı altında birleşmeleridir. Böylelikle gazetecilerin daha güçlü olacağına inanıyoruz” denildi.

AdminAdmin