Politika
Giriş Tarihi : 11-12-2022 17:56

Erdoğan seçim için harekete geçti

Türkiye seçim sürecine girerken iktidar da sahaya çıkmak için kolları sıvadı. Bazı hanelere Erdoğan tarafından yazılmış 'ziyaret' mektubu gittiği öğrenildi.

Erdoğan seçim için harekete geçti

Türkiye 2023 seçimleri için artık gün sayıyor. Yoksulluğun her geçen gün daha fazla hissedildiği Türkiye'de, ekonomiyi iyi yönetemeyen iktidarı ciddi bir sınav bekliyor.

Muhalefette ise 6 parti 'ortak aday' için çalışmalarını sürdürüyor. Altılı Masa, henüz adayını duyurmak için acele etmemekte kararlı görünüyor.

İktidarı elinde tutmak isteyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde 'son kez' oy isteyerek millete seslendi ve kazanırsa sonraki seçimlerde bayrağı gençlere devredeceğini duyurdu.

Seçim çalışmalarına başlayan Erdoğan, "Amacımız, sandık görevlilerimizle, AK Parti ailesinin tüm fertleriyle İstanbul’un 4,5 milyon hanesinin, 16 milyon İstanbullunun istisnasız hepsine ulaşmaktır. Aynı çalışmayı 81 vilayetimizin tamamında gerçekleştireceğiz... Seçime kadar her haneyi en az iki, hatta çok daha fazla ziyaret ederek sahada en küçük bir boşluk bırakmayacağız. Bu programın ilk turunu Ocak ayına kadar tamamlamayı planlıyoruz" ifadelerini kullanarak parti görevlilerinin hane ziyaretlerine başlayacağını ilan etmişti.

Bugün bir haneye, Cumhurbaşkanı Erdoğan adına gönderildiği anlaşılan 'ziyaret' mektubuna ulaşıldı. Bir yurttaş, üzerinde Cumhurbaşkanı forsu ve Erdoğan imzası bulunan mektubu fotoğrafını çekerek paylaştı.

Mektupta, "Hizmetlerimizin ve politikalarımızın geliştirilebilmesi için yine sizin ferasetinize, basiretinize ve iştişarenize ihtiyacımız var" ifalederi dikkat çekti.

İşte o mektup:

AdminAdmin