Bölgemiz
Giriş Tarihi : 27-03-2022 20:11

SGC üyeleri Sivas’ın ‘Yıldız’ında stres attı

"Orta Anadolu'nun en yeni, en modern ve en ekonomik kayak merkezi" sloganıyla hizmet veren Yıldız Dağı Kış Sporları Merkezi, hafta sonu Sivas Gazeteciler Cemiyeti (SGC) üyelerini ağırladı.

SGC üyeleri Sivas’ın ‘Yıldız’ında stres attı

Yıldız Dağı’nda huzur dolu görüntüleri eşliğinde 2 gün ve bir gece geçiren Sivas Gazeteciler Cemiyeti üyeleri, kayak yaparak, kızak kayarak ve kartopu oynayarak yoğun iş temposundan uzaklaşıp stres attı.

Hummalı çalışmalar ve önemli yatırımlar neticesinde Türkiye’nin en önemli ve ekonomik kayak merkezinden biri haline gelen Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi ,tüm sezon boyu yerli ve yabancı turistler açısından, sunduğu imkanlarla oldukça cazip olması ile dikkat çekiyor.

Kış mevsiminin gözde mekanlarından Yıldız Dağı Kış Sporları Merkezi, hafta sonu Sivas Gazeteciler Cemiyeti üyelerini ağırladı.

Sivas Valisi Salih Ayhan’ın ev sahipliğinde Sivas Gazeteciler Cemiyeti organizasyonu ile düzenlenen etkinliğe, çok sayıda basın mensubu katıldı.

Gazeteciler ulaşım kolaylığı, pist uzunluğu ve uygun fiyat politikasıyla hem acemi hem de profesyonel kayakçılara kayak yapma fırsatı sunan ve ziyaretçilerinin her türlü ihtiyacını karşılıyan Yıldız Dağı Kış Sporları Merkezi’nde huzur dolu görüntüleri eşliğinde 2 gün ve bir gece geçirdi.

Sivas Gazeteciler Cemiyeti üyeleri, kayak yaparak, kızak kayarak ve kartopu oynayarak yoğun iş temposundan uzaklaşıp stres attı. Basın mensupları diğer yandan Sivaslı sanatçılar Regaip Tütüncü ve Tamer Günaydınoğlu’nun seslendirdiği birbirinden güzel türkülerle unutulmaz anlar yaşadı.

Sivas Gazeteciler Cemiyeti üyeleri kış sezonunu Yıldız Dağı Kış Turizmi Merkezi’nde çocuklar gibi eğlenerek kapattı. Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hakan Sezerer, etkinliğe katılan tüm üyelere ve ailelerine, özellikle gazetecileri Yıldız Dağı’ında ağırlayan Vali Salih Ayhan’a teşekkür etti. 

 

AdminAdmin