Bölgemiz
Giriş Tarihi : 25-03-2022 12:56

SGC’den Sivas Ulu Cami’de süt ve poğaça ikramı

Sivas’ta 25 Mart 2009 yılında helikopter kazasında şehit düşen Gazeteci İsmail Güneş ve ahirete göç etmiş meslektaşlarımız, Tarihi Ulu Cami’de dualarla anıldı. Sivas Gazeteciler Cemiyeti tarafından sabah namazı sonrasında ise vatandaşlara sıcak süt ve poğaça ikramında bulunuldu.

SGC’den Sivas Ulu Cami’de süt ve poğaça ikramı

Sivas Gazeteciler Cemiyeti (SGC), 25 Mart 2009 yılında helikopter kazasında şehit düşen Gazeteci İsmail Güneş ve ahirete göç etmiş meslektaşlarını anmak için Tarihi Ulu Cami'ye Cuma günü sabah namazını kılmaya gelen yaklaşık bin kişilik cemaate, namaz sonrası sıcak süt ve poğaça ikram edildi.

Sivas Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hakan Sezerer, yapılan ikram ile ilgili yaptığı açıklamada,  “25 Mart 2009 tarihinde helikopteri düşürülen BBP’nin Şehit Lideri Muhsin Yazıcıoğlu, Şehit meslektaşımız İsmail Güneş ve ahirete göç etmiş tüm basın çalışanlarını anmak ve duada bulunmak üzere burada bulunuyoruz. Rabbim hepsine rahmet eylesin” dedi.

Programa Sivas Gençlik ve Spor İl Müdür Erdoğan Tunç,   Sivas Belediyesi Başkanvekili Turan Topgül, siyasi parti il ve ilçe başkanları, çok sayıda gazeteci ve vatandaş  katıldı.

Sivas Gazeteciler Cemiyeti olarak Şehit Gazeteci İsmail Güneş başta olmak üzere aramızdan ayrılan tüm meslektaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyoruz.

 

AdminAdmin