Bölgemiz
Giriş Tarihi : 24-03-2022 22:29

Sivas’ta e-Twining projesi; uygulamaya konmuştur…

Şehit Ahmet Eyce Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İngilizce Öğretmeni Ayla Çakır rehberliğinde başlatılan Okul Müdürü Aytekin Yıldırım’ın ortağı olduğu “ Su Hayattır! ( Water is Life )” e-Twining projesi ilimiz protokolünün de verdiği destekle amacı olan farkındalığı oluşturma yolunda hızla ilerliyor. Su israfından kaçınma, suyu doğru kullanma ve geleceğimize bırakacağımız en anlamlı mirasın su olduğu farkındalığını oluşturma amacı taşıyan e-Twining projesi; 10 Türk, 5 yabancı öğretmen ve 75 öğrencinin katılımıyla uygulamaya konmuştur.

Sivas’ta e-Twining projesi; uygulamaya konmuştur…

Bu doğrultuda Sivas Valisi Sayın Salih Ayhan; önce okulumuza gelmiş, ardından proje sahiplerini valilik binasında misafir etmiş, öğrenci ve öğretmenlerimizle “ Su Hayattır!” diyerek projemize hayat vermiştir.

22 Mart Dünya Su Günü’nde okulumuzu ziyaret eden Belediye Başkanımız Sayın Hilmi Bilgin; okulumuz konferans salonunda öğrencilerimize suyun doğru kullanımı üzerine bir konuşma yapmış, proje ortağı yerli ve yabancı öğretmenlerle çevrimiçi sohbete katılmış ve projemizin ortağı olarak “ Su Hayattır!” demiştir.

Milli Eğitim Müdürü Sayın Ergüven Aslan da desteklerini esirgememiş; gerek okulumuza ziyarette bulunarak gerekse Milli Eğitim binasında bizleri ağırlayarak ve de su konulu mülakat vererek “ Su Hayattır!” demiştir.

Böyle hayati bir konuda desteklerini esirgemeyen, her türlü ihtiyaca anında karşılık veren Sayın Valimize, Belediye Başkanımıza ve Milli Eğitim Müdürümüze teşekkür ediyor ve her an yanımızda olacaklarına duyduğumuz inançla yolumuza devam ediyoruz.

 

 

AdminAdmin