Bölgemiz
Giriş Tarihi : 17-01-2022 13:00

Sivas’ın gözdelerinden Sıcak Çermik, bu kez gazetecileri ağırladı

Sivas Gazeteciler Cemiyeti (SGC) tarafından organize edilen etkinlikte gazeteciler, Sivas Belediye Başkanlığı himayesinde faaliyet gösteren tesisleri çok daha yakından tanıma imkânı bulurken, doyasıya eğlenmeyi de ihmal etmediler.

Sivas’ın gözdelerinden Sıcak Çermik, bu kez gazetecileri ağırladı

Sivas'ta bulunan Sıcak Çermik Kaplıcası, termal turizmin yaygınlaştığı bu dönemde sadece yaz aylarında değil kış aylarında da tatilcilerin en gözde mekânları arasında yer alıyor.

Sivas merkeze 20 kilometre uzaklıkta yer alan ve işletmeciliği Sivas Belediyesi'nce yapılan Sıcak Çermik Kaplıcasına giden vatandaşlar şehir yaşamından uzaklaşarak farklı bir ortamda hem tatil yapıyor hemde şifalı sulara girme imkânı buluyor.

Sivas Gazeteciler Cemiyeti ve Sivas Belediyesi işbirliği ile Sıcak Çermik’in bu kez konukları gazeteciler oldu. Etkinliğe Sivas Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hakan Sezerer, Yönetim Kurulu üyeleri ve şehirdeki gazeteciler katıldı.

Kaplıcada 2 gece konaklama fırsatı bulan gazeteciler, yapılan modernizasyon çalışmalarını ve Sıcak Çermik’e değer katarak şehir turizmine katkı sağlayacak olan Bungalov Evler Projesi’ni yerinde görme imkânı buldular.

Sıcak Çermik’te şifalı suların keyfini çıkaran gazeteciler, diğer yandan kar pikniği yaparken Sivaslı sanatçı Tamer Günaydınoğlu’nun seslendirdiği birbirinden güzel türkülerle unutulmaz anlar yaşadı.

Sivas Gazeteciler Cemiyeti (SGC) tarafından organize edilen etkinlikte Sıcak Çermik Kaplıcasında 2 gün geçiren gazeteciler, şehrimizin yetiştirdiği müstesna insanlardan olan ve  "İner misin? Çıkar mısın?" yarışmasının birincisi organizatör Regaip Tütüncü’nün stand-up gösterisi ile adeta gülmeye doydu.

Gazeteciliğin esas olarak stresli ve yorucu bir iş olduğunu anlatan Sivas Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hakan Sezerer, etkinlikte stres atma imkanı bulduklarını belirterek, “Bugün burada Sivas Gazeteciler Cemiyeti’ne üye arkadaşlarımız ile bir araya geldik. Buradaki asıl amaç mesleğin getirdiği zorluklara karşı direnen, stres yaşayan gazeteci kardeşlerimizi biraz olsun rahatlatmak ve bu tesisin gazeteciler arasında daha iyi tanıtılmasını sağlamaktır. Bu nedenle etkinliğimize gelerek davete icabet eden tüm arkadaşlarıma ve Belediye Başkanımız Hilmi Bilgin’e teşekkür ediyorum" diye konuştu.

AdminAdmin