Bölgemiz
Giriş Tarihi : 29-12-2021 14:07

SGC Heyeti Bilgin'i Ziyaret Etti

Sivas Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu ve Üyelerinden oluşan heyet Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin'i ziyaret etti.

SGC Heyeti Bilgin'i Ziyaret Etti

Sivas Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu ve Üyelerinden oluşan heyet Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin'i ziyaret etti.

SGC Heyeti Bilgin'i Ziyaret Etti

SGC Başkanı Hakan Sezerer Hilmi Bilgin'e Sivas'a yaptığı katkılardan dolayı plaket takdim etti.

SGC Başkanı Hakan Sezerer, Hilmi Bilgin'nin ORC Araştırma şirketinin 2021'in en başarılı belediye başkanı olarak seçilmesinden dolayı tebrik etti. Sivas Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünde çalışan Yusuf Doğan'ın rahatsızlığı nedeniyle vefat etmesinden dolayı baş sağlığında bulundu.

Sezerer burada; "Sivas'ın geleceğe hazırlama çalışmalarınızı takip ediyoruz. Yaptığınız işleri basın olarak paylaşırken bir taraftan da olumuz durumları da eleştiriyoruz. Basın olarak Sivas Belediyesinin yakından takip ediyoruz. Çalışmalarınızda Sivas Gazeteciler Cemiyeti ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu üyeleri olarak başarılar diliyoruz." dedi.

Başkan Bilgin ise ziyaretten duyduğu memnuiyeti dile getirerek şunları ifade etti; "Bu makamların hepsi geçici. Başkanlığın bir okulu yoktur. Avukat olmak için Hukuk Fakültesi okursunuz , ardından staj yapar Avukatlık belgenizi alırsınız. Ama başkanlığın bir okulu yoktur. Şehirde herkesi memnun edemezsiniz.

Sivas Belediyesi olarak Sivas'ın ihtiyacını karşılamak için uğraşıyoruz.

Cemiyetlinizin yeni yönetim kurulu hayırlı olsun." dedi.

SGC üyelerinin şehirle ilgili sorularına da cevap veren Başkan Bilgin Eski Sanayi Sitesini çözümüne çok yaklaştıklarını belirti. Kale Projesinin de ikinci etap ihalesinin yapıldığını ancak fiyat istikrasızlığından dolayı ihaleye katılımın olmadığını ve tekrar ihaleye çıkılacağını belirti.

Ziyaret hatıra fotoğrafı çekimi ile tamamlandı.

 

AdminAdmin