Bölgemiz
Giriş Tarihi : 10-12-2021 19:41

Başkan Mesut Dursun iade-i ziyaretlere başladı

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Bölge Birliği Başkanı Mesut Dursun iade-i ziyaretler kapsamında Sivas Ticaret Borsası ve Sivas Ziraat Odası’nı ziyaret etti.

Başkan Mesut Dursun iade-i ziyaretlere başladı

Başkan Mesut Dursun ilk olarak Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu’nu ziyaret ederek kooperatifin faaliyetleri ilgili bilgi alışverişinde bulundu. Kooperatifin esnaf ve sanatkarlara sağladığı düşük faizli kredilerle destek olduğunu ifade eden Başkan Mesut Dursun, “Kooperatifimiz hem Sivas merkezde hem de bölge birliğimiz aracılığıyla ilçelerde tüm esnaf ve sanatkarlarımıza kredi kullandırmaktadır. Kredilerde üst limitimiz 275 bin TL’ye yükselmiştir. Esnaf ve sanatkarlarımıza kolaylık sağlamak için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz” şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, esnaf ve sanatkarların bir ülkenin bel kemiği olduğunu ifade ederek, kooperatif ve bölge birliği başkanı Mesut Dursun ve yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar diledi.

Daha sonra Sivas Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ’ı ziyaret eden Bölge Birliği Başkanı Mesut Dursun, esnaf ve sanatkarlar ile çiftçilerin sorunları ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Başkan Mesut Dursun işin mutfağında yetişen bir kardeşimiz. Esnaf ve sanatkarlarımızla iç içe olan başkanımıza görevinde başarılar diliyor, her daim yanında olduğumu ifade ediyorum” şeklinde konuştu.

AdminAdmin