Bölgemiz
Giriş Tarihi : 10-09-2021 02:58

Demirkaya’dan Ata dostu Mesut Dursun'a ziyaret

35 gün önce Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığına seçilen Mesut Dursun'a İnternet Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Uzm. Oğuz Demirkaya ve gazetemiz İmtiyaz Sahibi Denizalp Demirkaya ziyaret etti.

Demirkaya’dan Ata dostu Mesut Dursun'a ziyaret

Ziyarette Başkan Dursun; "21 yıl boyunca Esnaf ve Sanatkârlar Kooperatifinde çeşitli görevlerde bulunduğunu, daha öncede burada müdürlük yaptığını ifade etti.

 

 “Gücümüz esnaf  ve emek , yolumuz hak ve hizmet”  düsturu ile yolu  çıkarak , Esnaf ve Sanatkâr deşlerimden aldığım destek ile Esnaf ve Sanatkâr Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığına ekibimizle birlikte aday olduk ve üyelerimizin desteğiyle ve verdikleri oylarla başkanlık görevini bize verdiler ifadelerine yer verdi.

 

 

Dursun ayrıca; “Göreve gelir gelmez esnaflarımızın kredi işlerini hızlandırdık.

 

Kapı kapı ellerinde evraklar dolaşmasının öne geçerek kredi işlerini hızlandırdık. Başvuruyu aldıktan sonra kredinin imzası için tekrar gelir hale geldik. Kredi onaylarını bekletmek yerine toplantı sayısını artırarak işi çözdük. Kooperatifte başkanlık seçimleri sürecinde bize desteğinizi esirgemedeniz. Haberlerinizle bize destek oldunuz.

 

 

“Seçim sürecince bana ve yönetim kurulu üyelerine her zaman destek oldunuz. Bu güne kadar vermiş olduğunuz desteğiniz için teşekkür ediyor, bundan sonraki süreçte de destek vermenizi bekliyoruz. İnternet Gazeteciler olarak ziyaretinizden son derece memnun oldum. Dernek çalışmalarınızda ve işlerinizde başarılar dilerim, nazik ziyaretlerinden dolayı Şahsım ve kurullarım adına teşekkür ediyor şükranlarımı arz ederim" dedi.

 

İnternet Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Uzm. Oğuz Demirkaya; "Başkanlığa seçilmenizden dolayı size oğlum ile birlikte hayırlı olsun demek istedik. Esnafının sorunlarını çözüme kavuşturacağınızdan ve onlara destek olacağınızdan onların iş yükünü azaltacağınızdan hiçbir şüphemiz yok yolunuz açık olsun hizmetleriniz daim olsun. Yeni görevinizde başarılar diliyorum." dedi.

 

Başkan Demirkaya ziyaret anısına kendi el emeği göz nuru bir Gümüş Rölyef Atatürk ve Elif Vav çalışmasını Başkan Mesut Dursun’a hediye etti.

AdminAdmin