Bölgemiz
Giriş Tarihi : 05-02-2021 14:59

Mesut Dursun ve oda başkanlarından Vali Salih Ayhan’a ziyaret

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Adayı Mesut Dursun ve oda başkanları Sivas Valisi Salih Ayhan’ı makamında ziyaret etti.

Mesut Dursun ve oda başkanlarından Vali Salih Ayhan’a ziyaret

Kooperatifin faaliyetleri ve yapacakları çalışmalarla ilgili Vali Salih Ayhan’a bilgiler aktaran Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Adayı Mesut Dursun, “Sayın Valim, Sivas için yaptığınız çalışmalardan dolayı şahsım ve oda başkanlarım adına teşekkürlerimi arz ediyorum. Sivas esnaf ve sanatkarına hizmet için biz bu yola çıktık. Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifimiz Türkiye’nin sayılı kooperatiflerinden biri. TESKOMB çatısı altında bin 9 kooperatiften, 32 bölgeden, 27. Bölge Birliği’nden oluşmaktadır. 3 bin 32 ortağıyla, 172 Milyon plasmanıyla, 200 Milyon cirontosuyla birlikte takip oranını da övünerek kıvançla söylediğimiz yüzde 10’la hizmet veriyoruz. Bu başarı Sivas esnaf ve sanatkarımızın başarısıdır. Esnaf ve sanatkarlarımızın borçlarına ne kadar sadık olduklarının da bir göstergesidir. Rabbim nasip ederse, başkanlarımla, ekibimle hem esnaf ve sanatkârım hem de Sivas için bu göreve talip olduk. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sivas Valisi Salih Ayhan, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin Sivas esnaf ve sanatkarına her zaman destek olduğunu ifade ederek, Mesut Dursun kardeşimize ve oda başkanlarımıza çıktıkları bu yolda başarılar diliyor, seçimlerin centilmenlik, birlik ve beraberlik içerisinde geçmesini temenni ediyorum” dedi.

AdminAdmin