Bölgemiz
Giriş Tarihi : 20-01-2021 13:18

SİVAS- ERZİNCAN TABİP ODASI BAŞKANI DEĞİŞTİ

Bilindiği üzere, Ekim ayının ilk günlerinde gazetemiz tarafından yapılan haberde Sivas- Erzincan Tabip Odası Başkanı Uzm. Dr.Sedat Özbay’ın bu görevinden ayrılarak Sivas Cumhuriyet Üniversitesine öğretim üyesi olarak geçeceği ve o günlerde konuyla ilgili ilan hazırlıkların yapıldığı duyurmuştuk.

SİVAS- ERZİNCAN TABİP ODASI BAŞKANI DEĞİŞTİ

Bilindiği üzere, Ekim ayının ilk günlerinde gazetemiz tarafından yapılan haberde Sivas- Erzincan Tabip Odası Başkanı Uzm. Dr.Sedat Özbay’ın bu görevinden ayrılarak Sivas Cumhuriyet Üniversitesine öğretim üyesi olarak geçeceği ve o günlerde konuyla ilgili ilan hazırlıkların yapıldığı duyurmuştuk.

İŞTE O HABER: http://www.egemengazetesi.com/haber/20815/sivas-ttb-baskani-drsedat-ozbay-scune-geciyor.html

O günlerde dikkat çeken açıklamalarda bulunan Sivas Tabip Odası Başkanı Uzm. Dr.Sedat Özbay’ın görevinden istifa ederek Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Acil bölümüne öğretim üyesi olarak geçeği, bu nedenden dolayı pandemi döneminde bir açıklama yapmayan ve sonrasında TTB teamüllerine aykırı, duyurular, açıklamalar yaptığı öne sürülmüştü.

Uzm.Dr.Sedat Özbay ile ilgili aylar önce gazetemize ulaşan bilgiler gerçekleşmeye başladı. 

Sivas - Erzincan Tabip Odası Başkanı görevinden ayrıldığı, istifa ettiği öğrenildi.

Sıra Sivas Cumhuriyet Üniversitesine geçmesi

Özbay’ın istifası sonucu önceki dönem Sivas Aile Hekimleri Derneği Başkanlığı ve Doğru Yol Hükümeti döneminde Sivas Sağlık Müdürlüğü de yapmış olan ve Özbay’ın istifası öncesi Sivas- Erzincan Tabip Odası Sekreteri olan Dr.Ömer Faruk Güzelimdağ'ın Türk Tabipleri Birliğine bağlı Sivas Tabip Odası Şube başkanlığına getirildi.

Uzm. Dr.Sedat Özbay’ın Sivas Cumhuriyet Üniversitesine öğretim üyesi olarak geçeceği günlerin yakın olduğu kulislerde dile getirilirken, Uzm. Dr.Sedat Özbay’a oy veren, çaba sarf eden, kendi dünya görüşlerini, düşüncelerini temsil etmesi için başkanlığa getiren doktorların bunu duyduklarında nasıl bir tavır alacakları merak konusu.

www.egemengazetesi.com

AdminAdmin