Bölgemiz
Giriş Tarihi : 16-01-2021 00:02

Sivas Esnaf veSanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkan adayı Mesut Dursun'dan TSO'ya ziyaret

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkan adayı Mesut Dursun, Sivas Ticaret ve Sanayi Odasını (STSO) ziyaret ederek Başkan Mustafa Eken’e çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Sivas Esnaf veSanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkan adayı Mesut Dursun'dan TSO'ya ziyaret

Ticaret ve Sanayi Odasının şehir için çok önemli olduğunu ifade eden Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkan adayı Mesut Dursun, “Tüccarın, sanayicinin esnaf ve sanatkarın  lokomotifi en üst düzeydeki en parlak ay gibi yıldız gibi parlak olan bir yer Sivas Ticaret ve Sanayi Odası. Siz ve yönetiminiz ile birlikte çok başarılı gidiyorsunuz başarılarınızın devamını diliyor, çalışmalarınız için teşekkür ediyorum” dedi.

Dursun, sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi’nin seçimlerine Oda başkanları göreve talip olduk aday olduk. Rabbim çıktığımız bu yolda inşallah bizi utandırmaz mahcup etmez. Tabi Sivas esnaf ve sanatkarı her zaman için bizim için değerlidir. Bizde 21 yıllık tecrübemizle burada görev yaptığımız zamanda memur deniyordu elbette ki biz Sivas esnaf ve sanatkarının, esnafımızın memuruydum. Bugünden sonrada hizmetkarı olacağım. Rabbim inşallah bu yolda bizleri utandırmaz. Ben huzurunuzda bir kez daha esnaf ve sanatkarımıza şahsınız nezdinde sanayicimize, tüccarımıza teşekkür ediyorum. Elbette ki şu anda dünyada ülkemizde şehrimizde pandemi yaşanıyor covid19 salgını dolayısıyla işte biz bu zor günlerde geçmişte esnafımıza finansman yönünde yardımcı olduysak pandemide de gece gündüz demeden elimizden gelen gayretlerin tamamını nasıl yaptık bunu Türkiye’deki tüm kooperatiflerden önde gittik. Bu görevleri de yaparken de şevkle hazla memnuniyetle yaptık. Biz bu hizmeti, zirvedeki bayrağımızı oralarda dik tutmak için arkadaşlarımla, ekibimle esnaf ve sanatkarın teveccühü ile bu görevi devam ettirmek için tekrar aday olduk.”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sivas TSO Başkanı Mustafa Eken, “Mesut Dursun beye öncelikle çıkmış olduğu bu yolda kendisine ve ekip arkadaşlarına başarılar diliyoruz. Biz, her zaman söylediğimiz bir şey var; bu şehirde bütünüz, hep biriz, hep kardeşiz ve bu bir hizmet yarışı. Kişilerin yarışı değil. Aday arkadaşlarımızın hepsi birbirinden kıymetlidir, hepsinin ekipleri birbirinden kıymetlidir. Ben bu çıkmış olduğunuz yolda gerçekten başarılar diliyorum seçim sürecinde güzel bir seçim atmosferiniz var. Diğer aday arkadaşlarımızla da görüşme şansımız oldu, odamızı ziyaret etmişlerdi. Sivas Ticaret ve Sanayi Odası çatı bir odadır. Kooperatifimize vermiş olduğunuz hizmetlerden ötürü teşekkür ediyoruz. Ticaret ve Sanayi Odası olarak hangi başkan ve ekip kazanırsa her zaman sizlerin yanınızda olduğumuzu, sizlerin arkanızda olduğumuzu, sizlerle birlikte hareket edebileceğimiz de söylemek istiyorum. Yönetim Kurulum adına Meclisim adına teşekkür ediyorum, başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. 

AdminAdmin