Spor
Giriş Tarihi : 25-01-2019 04:38

"Bu Takımın Hayranıyım"

Vali Salih Ayhan, Demir Grup Sivasspor'u ziyaret ederek Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu'nun ikinci devresinde kırmızı-beyazlı ekibe başarı dileyerek antrenman öncesi futbolculara baklava ikram etti.

Gönlünün her zaman Demir Grup Sivasspor ile olduğunu belirten Ayhan, maddi ve manevi olarak her zaman kırmızı-beyazlı ekibin yanında olduklarını söyledi. Gizli ve özel bir Sivasspor hayranı olduğunu dile getiren Ayhan, "Sadece vali olarak değil, vatandaş olarak da Sivasspor hayranıyım" dedi.
Kırmızı-beyazlı ekibin ligde geçen hafta Aytemiz Alanyaspor'a 2-0 mağlup olduğunu anımsatan Vali Ayhan, "Bu maçı bir kaza olarak görüyoruz. “Minik Yiğidolar Takımına Sahip Çıkıyor” projesi kapsamında her maçta olduğu gibi 300 çocukla beraber Trabzonspor maçında da yerimizi alacağız. Size bol bol selam gönderip dua edeceğiz" diye konuştu.

Demir Grup Sivasspor'a, Trabzonspor karşısında başarılar dileyen Vali Ayhan, futbolcular ve teknik heyetle birlikte fotoğraf çektirdi.

Vali Ayhan, daha sonra kulüp tesislerinde kulübün Başkanvekili Erdal Sarılar, Başkan Yardımcısı Mehmet Oflaz, As Başkanlar Uğur Akkuş ve Faruk Taşseten ile bir süre sohbet etti.
AdminAdmin