Bölgemiz
Giriş Tarihi : 19-03-2013 21:14

ÇİÇEK ; 2. LİG HEDEFİMİZE ULAŞMAK İSTİYORUZ

4 Eylül Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Polat ve teknik direktör Alaettin Çiçek, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp’ü makamında ziyaret etti.

ÇİÇEK ; 2. LİG HEDEFİMİZE ULAŞMAK İSTİYORUZ

 

4 Eylül Belediyespor Kulüb Başkanı Ahmet Polat, teknik direktör Alaettin Çiçek ve yardımcısı İzzet Çerkiz, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp’ü makamında ziyaret etti.
Ziyaret sebebiyle memnuniyetini belirten Başkan Ürgüp, Alaettin Çiçek ve yardımcısına yeni görevinde başarı diledi. 4 Eylül isminin yıllardan beri var olan bir isim olduğunu belirten Başkan Doğan Ürgüp, sporun bütün branşlarında 4 Eylül Belediyespor’un mücadele ederek, bu ismi yaşatmaya çalıştığını söyledi.
 
Başkanı Ürgüp, İskenderunspor 1967 maçını kazanarak ilk maçında galibiyetle başlayan, teknik heyeti ve futbolcuları tebrik ederek, 4 Eylül Belediyespor’a her zaman destek olmaya devam edeceklerini söyledi.
4 Eylül Belediyespor teknik direktörü Alaettin Çiçek ise Belediye Başkanı Doğan Ürgüp’ün yakın ilgisine teşekkür etti. 4 Eylül isminin Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı bir il olan Sivas’ta yaşatılıyor olmasından dolayı memnuniyetini belirten Çiçek,  4 Eylül Belediyespor’u daha üst liglere taşımak ve Türkiye liglerinde tanınır bir kulüp haline getirmeyi hedeflediklerini söyledi.
 
Alaettin Çiçek, “Sultan şehrin güzel insanlarına ve Belediye Başkanımız Doğan Ürgüp’e 2.lig takımı hediye etmek istiyoruz ve şampiyonluk atmosferini oluşturacağız” dedi.
 
Kulüp Başkanı Ahmet Polat ve teknik heyet, daha sonra belediye başkan yardımcıları ile tanışma yemeğinde bir araya geldiler.
Başkan yardımcıları, göreve yeni başlayan 4 Eylül Belediyespor teknik direktörü Alaettin Çiçek’e teşekkür ederek, takıma destek olmaya devam edeceklerini söylediler.
 
 

AdminAdmin