Bölgemiz
Giriş Tarihi : 13-03-2013 21:10

DOĞAN ÜRGÜP'TEN TIP BAYRAMI MESAJI

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

DOĞAN ÜRGÜP'TEN TIP BAYRAMI MESAJI

 

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

 

Başkan Ürgüp, mesajında şunları kaydetti: “Sağlığımızı emanet ettiğimiz, yaptıkları görevle çok kutsal bir misyon yüklenen sağlık çalışanlarımızı bu gün bir kez daha hatırlayıp, minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. Bütün sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını kutluyorum.

 

Her meslek kendi çapında önemlidir fakat söz konusu olan insan hayatı ve sağlığı olunca tıp alanındaki mesleklerin toplum açısından önemi daha fazladır. Bugün sağlık çalışanlarının birçok sorunu olduğunu biliyorum. Özverili çalışmaları ve harcadıkları yoğun mesai halk tarafından takdirle karşılanıyor fakat bu yeterli değildir. Devleti yönetenlerin de bu kesimin gerek özlük hakları gerekse maddi imkânlarını hak dairesinde iade etmesi gerekmektedir. Dünyanın her tarafında tıp alanında çalışanlara karşı devletler özel önem verir. Türkiye'de de özellikle eğitim ve sağlık alanında teşvik edici uygulama ve desteklerin verilmesi doğru olacaktır diye düşünüyorum. Biz belediye olarak her zaman olduğu gibi bundan sonra da sağlık çalışanlarımızla uyumlu bir şekilde hemşerilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz.

 
Bu vesileyle sağlık çalışanlarının bu özel gününü bir kez daha kutluyor, başarılı çalışmalarının devam etmesini diliyorum."
AdminAdmin