Bölgemiz
Giriş Tarihi : 27-02-2013 21:32

VERGİ REKORTMENLERİ ÖDÜLLENDİRİLDİ

'24. Vergi Haftası’ etkinlikleri kapsamında ilimizde gelirler ve kurumlar vergisi türünde ilk 5'e giren vergi rekortmenleri ödüllendirildi. Büyük Otel’de gerçekleştirilen ödül törenine Vali Zübeyir KEMELEK, Belediye Başkanı Doğan ÜRGÜP, Garnizon ve 5. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Tuğg. Mustafa İLTER, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan AYDIN, Vali Yardımcıları Mustafa AYDIN, Necmi AKMAN, Vefa KAYA ve Salih AYHAN (İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ), Defterdar Duran SALİHOĞLU, il protokolü ile dereceye giren vergi mükellefleri katıldı.

VERGİ REKORTMENLERİ ÖDÜLLENDİRİLDİ

'24. Vergi Haftası’ etkinlikleri kapsamında ilimizde gelirler ve kurumlar vergisi türünde ilk 5'e giren vergi rekortmenleri ödüllendirildi. Büyük Otel’de gerçekleştirilen ödül törenine Vali Zübeyir KEMELEK, Belediye Başkanı Doğan ÜRGÜP, Garnizon ve 5. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Tuğg. Mustafa İLTER, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan AYDIN, Vali Yardımcıları Mustafa AYDIN, Necmi AKMAN,  Vefa KAYA ve Salih AYHAN (İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ), Defterdar Duran SALİHOĞLU, il protokolü ile dereceye giren vergi mükellefleri katıldı.
 

2012 yılı vergi rekortmenlerinin ‘Onur Belgesi’ ile ödüllendirildiği programda konuşan Vali KEMELEK; “Vergi ödemek, bir ülkede yaşayan her vatandaşın en kutsal görevlerinden biridir. Verginin zamanında ve gereği şekilde verilmesi iyi bir vatandaşlık örneğidir.  Devletin de bu vergilerden topladıklarıyla en iyi şekilde hizmet sunması, vatandaşlarına karşı yerine getirmesi gereken en önemli görevlerden biridir. Bu konuda hassasiyet gösteren herkesi kutluyorum. Vergi Haftası, olması münasebetiyle verginin toplanmasında, tahsilinde, tahakkukunda, hemen her kademesinde emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Verginin bir ülke için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Bilinçli vatandaşlarımızın vergilerini aksatmadan vermeleri ve dereceye girmeleri bizi son derece mutlu ediyor. Hepinize bol kazançlar diliyorum.” dedi.

Program, Defterdar Duran SALİHOĞLU'nun da konu ile ilgili bir konuşma yapmasının ardından ödül ve plaket töreni ile devam etti.
Kurumlar Vergisi’nde dereceye giren kurumlar; Çamlıbel Elektrik Dağıtm A.Ş., Estaş Eksantrik Sanayi ve Ticaret A.Ş., Fimar Mermer A.Ş., Tüdemsaş Genel Müdürlüğü, SAS.   Grup Sağlık Ticaret A.Ş. ve ile gelir vergisinde ilk 5'e giren mükellefler onur belgesi ile ödüllendirildi.

AdminAdmin