Bölgemiz
Giriş Tarihi : 25-02-2013 20:41

SİVAS DEFTARDARI'NDAN DOĞAN ÜRGÜP'E ZİYARET

24. Vergi Haftası nedeniyle Sivas Defterdarı Duran Salihoğlu ve beraberindeki heyet Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'ü makamında ziyaret etti.

SİVAS DEFTARDARI'NDAN DOĞAN ÜRGÜP'E ZİYARET

24. Vergi Haftası nedeniyle Sivas Defterdarı Duran Salihoğlu ve beraberindeki heyet Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'ü makamında ziyaret etti. Sivas Defterdarı Duran Salihoğlu, ziyarette yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Vergi devletimizin en önemli finans kaynaklarından kamu ihtiyaçlarından birisi. Biz de bu hizmeti görürken belediyenin imkânlarından faydalanıyoruz. Şahsınızda belediye çalışanlarımızın ve bütün halkımızın bu yıl 24.’ünü kutladığımız vergi haftasını kutluyoruz ve size de kabulünüz için teşekkür ediyoruz” dedi.

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ise şunları söyledi: “Siz sayın defterdarımız, ekibinizle birlikte teşrif ettiniz mutlu oldum. Vergi çok önemli bir vatandaşlık görevidir. Devletin maliyesi bütçesi iyi olmadığı takdirde hiç bir hizmetin düzgün gitmesi mümkün değildir. Şükürler olsun insanlarımızda genel manada, vergi konusunda bütün işlerinde aynı zamanda bir kul hakkıdır diye bakarak hassasiyet gösteriyorlar.  Çünkü bu hakikaten bir kul hakkıdır. Türkiye’de yaşayan bütün vatandaşlarımızın hakkı vardır. Devlete karşı görevlerimizi yerine getirmezsek hak yemiş oluruz.  Aynı şey belediye için de söz konusu. Yani su borcunuz var ödemediyseniz, başka borçlarınız var ödemediyseniz, hizmetler nasıl gelecek? Yani daha büyük ölçeği devlettir, devlet bu hizmetleri nasıl yapacak? O yüzden vergi çok hassas bir konudur.”

Sivas Defterdarı Duran Salihoğlu, Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'e vergi haftası dolayısıyla rozet takarak çiçek takdim etti.

AdminAdmin