Spor
Giriş Tarihi : 24-02-2013 14:58

3 MAÇ SONRA MAĞLUBİYET

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş'a 1-0 yenilen Sivasspor, evinde 3 maç sonra sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

3 MAÇ SONRA MAĞLUBİYET

 

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş'a 1-0 yenilen Sivasspor, evinde 3 maç sonra sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

Beşiktaş maçı öncesinde ligde iç sahada yaptığı son 3 maçı kaybetmeyen Sivasspor, 67. dakikada Uğur Kavuk'un kırmızı kart görmesiyle son bölümde 10 kişi mücadele ettiği maçta, siyah-beyazlılara 1-0 yenilerek seriyi sürdüremedi.

Sahasında en son ligin 15. haftasında 8 Aralık 2012'de Galatasaray'a 3-1 mağlup olan Sivasspor, bu yenilginin ardından evinde oynadığı 3 lig maçında 2 galibiyet, 1 beraberlik elde etmişti.

Sanica Boru Elazığspor'u 3-1'le geçen Yiğidolar, Gaziantepspor ile golsüz berabere kaldıktan sonra Trabzonspor'u 2-0 yenmeyi başarmıştı.

-Yiğidolar, evindeki 3. yenilgisini aldı-

Beşiktaş maçı öncesi evinde yaptığı 11 karşılaşmanın 5'inden galibiyet, 4'ünden beraberlik, 2'sinden de mağlubiyetle ayrılan Sivasspor, siyah-beyazlılara kaybederek, iç sahadaki 3'üncü yenilgisini aldı.

Yiğidolar, bu sezon evinde Akhisar Belediyespor ve Galatasaray'a boyun eğmişti. Sivas 4 Eylül Stadı'nda 4 büyük takımdan Trabzonspor'u yenip, Fenerbahçe ile golsüz berabere kalan kırmızı-beyazlılar, Galatasaray'ın ardından Beşiktaş'a da yenildi.

Sivasspor, teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde Beşiktaş'a karşı 3. mağlubiyetini aldı. Çalımbay döneminde Beşiktaş ile ligde 6 maç yapan Sivasspor, bu maçlardan 2'sini kazandı, 1'inde ise rakibiyle berabere kaldı.

-Beşiktaş'a karşı ligdeki 7. mağlubiyet-

Beşiktaş ile ligdeki 16. randevusuna çıkan Sivasspor, rakibine karşı 7. mağlubiyetini aldı. Beşiktaş'ı 5 kez mağlup eden Sivasspor, rakibiyle 4 maçta da berabere kaldı. Beşiktaş, Sivasspor'a karşı deplasmandaki 5. galibiyetine imza attı.

-Yine 1-0 bitti-

Rekabette geride kalan 16 lig maçından hiçbiri golsüz bitmedi. 16 maçtan 7'si, 1-0'lık skorla sona erdi. Bu 7 maçın 6'sında deplasman takımları güldü. Sivasspor 4, Beşiktaş ise 3 kez 1-0'lık skorla sahadan galip ayrıldı.

-Yiğidolar, son 2 haftayı puansız kapattı-

Ligin 20. haftasında Fenerbahçe'yi deplasmanda 2-1 ve 21. haftada Trabzonspor'u iç sahada 2-0 yenerek dikkatleri üzerine çeken Sivasspor, geçen hafta Kasımpaşa'ya deplasmanda, bu hafta da sahasında Beşiktaş'a 1-0'lık skorlarla mağlup olarak, son 2 maçını puansız kapattı.

AdminAdmin