Bölgemiz
Giriş Tarihi : 21-02-2013 19:19

DOĞAN ÜRGÜP ; HEPİMİZ HALKA HİZMETLE MÜKELLEFİZ

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Sivas Özel Halk Otobüsleri Kooperatif Başkanlığını ziyaret etti.

DOĞAN ÜRGÜP ; HEPİMİZ HALKA HİZMETLE MÜKELLEFİZ

 

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Sivas Özel Halk Otobüsleri Kooperatif Başkanlığını ziyaret etti.Kooperatif binasındaki ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Uysal, Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Çimen ve dernek yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Başkan Ürgüp, ziyarette ulaşım esnafının problemlerini taleplerini dinledi. Ulaşım esnafına özel bir değer verdiğini belirten Başkan Ürgüp, toplu taşımayla ilgili yaşanan bazı sıkıntıların çözümüne yönelik, hem esnafın hem de vatandaşların taleplerini karşılayacak şekilde yapılacak çalışmalara katkı sağlamaya hazır olduğunu söyledi.

HEPİMİZ HALKA HİZMET EDİYORUZ

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp sözlerine şöyle devam etti: “Belediye hizmetleriyle ilgili kurumlar dernekler, kooperatifler bunlar direk belediyelerle temas halinde. Dolayısıyla eksileri artıları zaman zaman beraber oturup paylaşmak lazım, bunların istişaresini yapmak lazım. İşte bu istişarelerde bulunmak için bugün buraya geldim. Hem sizin halktan hem de halkın sizden beklentileri vardır. Bir kere hepimiz halka hizmet ediyoruz. Biz imkânlar dâhilinde sizin yaşadığınız sıkıntılara çare olmaya çalışıyoruz. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da her türlü desteğimizi sağlamaya çalışacağız. Sizin de halkla ilişkilerinizde daha dikkatli, daha tertipli olacağınıza inanıyor ve çalışmalarınızda hayır ve başarılar diliyorum.”

Sivas Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Sebahattin Çimen ise, “Başkanıma hoş geldin diyorum. Bizler başkanımızdan memnunuz. Her zaman aramızda da görüşüyoruz, hizmette kusur etmemek kaydıyla sizlere ve Sivas’a layık olmaya çalışıyoruz” dedi.

AdminAdmin