Bölgemiz
Giriş Tarihi : 21-02-2013 19:16

DOĞAN ÜRGÜP ANAOKULU ÖĞRENCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Trafik Çocuk Kulübü Tanıtım ve Etkinlik Projesi tanıtım toplantısı Melek Reşit Hanım Anaokulu’nda düzenlendi.

DOĞAN ÜRGÜP ANAOKULU ÖĞRENCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

 

Trafik Çocuk Kulübü Tanıtım ve Etkinlik Projesi tanıtım toplantısı Melek Reşit Hanım Anaokulu’nda düzenlendi. Düzenlenen programa Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, İl Emniyet Müdürü Selçuk Kızılay, İl Jandarma Alay Komutanı Ali Taş, ve İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar, anaokulu öğrencileri ve veliler katıldı.

Proje hakkında bilgi veren Trafik Tescil Şube Müdürü Cengiz Emirza, “Trafik Çocuk Kulübü ve etkinlik projesiyle çocukların küçük yaşta trafik konusunda bilgi sahibi olmalarını hedeflediklerini belirterek küçük çocuklarımız trafik konusunda bilinçli bireyler olacaktır” dedi.

Melek Reşit Hanım Anaokulu Müdürü Funda Arkutçu'da burada çocuklarımıza verilen eğitime bir temel atma eğitimi denilebilir, velilerimiz çocuklarınızın her biri olası hatalarınızda bir trafik polisi gibi sizleri uyaracaklardır. Bu konuda duyarlı olacağınıza inanıyoruz diyerek katılımcılara ve programın düzenlenmesine katkı sağlayanlara teşekkür etti.

Daha sonra çocuklar aldıkları eğitimlerle ilgili velilere ve davetlilere çeşitli gösteriler sundular. Eğitim alan çocuklara trafik çocuk kulübü üye kartları il protokolü tarafından verildi. Düzenlenen programa velilerde yoğun ilgi gösterdi.  

AdminAdmin