Bölgemiz
Giriş Tarihi : 14-02-2013 23:06

VALİ KEMELEK, BİR DİZİ İNCELEMELERDE BULUNDU

Vali Zübeyir KEMELEK, Ulaş-Kovalı Mevkii'ne yapılacak olan Sivas Et ve Süt Entegre Tesisleri alanında ve yapımı tamamlanan Ulaş Hükümet Konağı'nda incelemelerde bulundu.

VALİ KEMELEK, BİR DİZİ İNCELEMELERDE BULUNDU

Vali Zübeyir KEMELEK, Ulaş-Kovalı Mevkii'ne yapılacak olan Sivas Et ve Süt Entegre Tesisleri alanında ve yapımı tamamlanan Ulaş Hükümet Konağı'nda incelemelerde bulundu. Vali KEMELEK'e, Vali Yardımcısı (İl Özel İdaresi Genel Sekreteri) Salih AYHAN ve ilgili kurum müdürleri de eşlik etti.

Ulaş-Kovalı mevkii girişinde Ulaş Kaymakamı Ali ALTINKAYNAK ve ilçe protokolü tarafından karşılanan Vali Zübeyir KEMELEK,  Kovalı köyü muhtarı Adem HATUNOĞLU'ndan  köyle ilgili bilgi aldı. Köye yapılacak olan et ve süt entegre tesisleri hakkında bilgi veren Vali KEMELEK, yakın bir yerde kesim imkanı bulunmamasının, hayvancılığın sorunlardan biri olduğunu söyledi.

 

Çiftçiliğin ve hayvancılığın gelişmesi, dolayısıyla vatandaşın hayat standardının yükselmesi için çalışma yürüttüklerini ifade eden Vali Zübeyir KEMELEK, burada yaptığı konuşmada: "AB normları dediğimiz ISO belgesi almamız gerekiyor. O belgeyi aldığımız takdirde bizim burada kestiğimiz et, dünyanın her tarafına rahatlıkla giriş-çıkış yapabilecek. Türkiye bütün kesimhanelerde bu standartlara uygun kesim yapılmasını istiyor. Onun için biz en iyisini ve farklı bir tesis yapmaya çalışacağız." dedi.

    Buradaki temaslarının ardından Ulaş ilçe merkezine geçen Vali KEMELEK, yapımı tamamlanan Hükümet Konağı'nda incelemelerde bulundu. Vali KEMELEK, Ulaş Kaymakamı ALTINKAYNAK'tan ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

AdminAdmin