Bölgemiz
Giriş Tarihi : 13-02-2013 18:27

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Vali Zübeyir KEMELEK, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2012-2013 Öğretim Yılı 1. Yarıyıl Değerlendirme toplantısına katıldı. Öğretmen Evi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya Vali KEMELEK'in yanı sıra; İl Milli Eğitim Müdürü Turan AKPINAR, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri ve İlçe Milli Eğitim Müdürleri katıldı.

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Vali Zübeyir KEMELEK, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2012-2013 Öğretim Yılı 1. Yarıyıl  Değerlendirme toplantısına katıldı. Öğretmen Evi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya Vali KEMELEK'in yanı sıra; İl Milli Eğitim Müdürü Turan AKPINAR,  İl Milli Eğitim Şube Müdürleri ve İlçe Milli Eğitim Müdürleri  katıldı.

    Okulların yeniden inşası ve mevcut okulların tamir bakım onarımının eğitime başarı getireceğini ifade den Vali Zübeyir KEMELEK, toplantıda yaptığı konuşmada: "Tamir bakım onarım genellikle okulların eğitime başladığı dönemlerde yapılıyor. Bu tabi arzu edilen bir durum değil, ideali okulların kapalı olduğu dönemde yapılması gerekiyor. Bu nedenle bizim bütün idari işlemlerimizi okullar açıkken tamamlayıp ihalesini de sonuçlandırarak okullar kapandıktan sonra bu tamir bakım onarım işlerini yapmak. Bu hazırlıkları şuanda başlatmış bulunmaktayız. Ben öncelikle İlçe Milli Eğitim Müdürülerine bu konudaki gayretlerini artırmalarını bekliyorum. Yeni okul yapım programlarını, hedeflerini biz tam gerçekleştirebilmemiz için de arsa sorunu, imar durumu, zemin etütü gibi idari bir engel olmaması lazım ki biz bir an önce ihale edip yıl içerisinde bu yatırımı gerçekleştirelim." dedi. 

AdminAdmin