Politika
Giriş Tarihi : 09-08-2012 19:17

HAYIR'da 'HAYIR' VARDIR...

CHP İL ÖRGÜTÜNE SİVAS HALKI BÜYÜK İLGİ GÖSTERİYOR...

HAYIR'da 'HAYIR' VARDIR...


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) parti meclisi üyesi ve Sivas Milletvekili Malik Ecder Özdemir, İl Başkanı Av. Bülent Renda Deniz, Merkez İlçe Başkanı Hamdi Işın, CHP Kadın Kolları Başkanı Nesrin Akbaba ve parti yönetim kurulu üyelerinin katıldığı partilerle birlikte vatandaşlara referandumda hayır oyu kullanmaları için gül dağıttı.


MİLLETVEKİLİ Özdemir, gül dağıtmadan önce bir açıklama yaparak Ulusal bir gazetenin sanık paşalarla ilgili manşetinden verdiği haberi gösteren Özdemir, ülkede sıcak bir gündem yaşandığını ifade ederek, Türkiye'nin giderek bir kaosa sürüklendiğini belirtti.


CHP Milletvekili Özdemir, ikna turlarının il merkezinde olduğu gibi ilçelerde, beldeler ve köylerde de devam edeceğini dile belirtti “ Cumartesi günü Sivas’ta referandumun şekli değişecek. Mevlana Caddesinde Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılacağı mitinge partili, partisiz herkesi, tüm Sivaslıları davet ediyoruz “dedi. Özdemir konuşmasının ardından partilerle birlikte kentin en işlek caddesi olan Cumhuriyet Meydanı ve İstasyon Caddesi'nde vatandaşlara gül dağıtarak 'hayır' oyu kullanmalarını istedi. İstasyon caddesi üzerinde Sivas halkının CHP il örgütüne yoğun bir ilgisinin olduğu gözlemlenirken, cumartesi günü yapılacak mitinginin yoğun bir katılımla gerçekleşeceği tahmin ediliyor. Etkinlik sonra CHP il ve merkez ilçe yöneticileri milletvekili Özdemir ve partililer ile belediye çay bahçesinde bir süre sohbet ettiler. mirc indir - Online film izle

AdminAdmin