Bölgemiz
Giriş Tarihi : 16-11-2022 14:13

İbrahim Meriç adaylığını resmen açıkladı…

Sivas İyi Parti Merkez İlçe Başkanlığına aday olan İbrahim Meriç adaylığı eski İl Başkanı Yusuf Koç ve teşkilat yöneticilerinde yer aldığı program ile adaylığını resmen duyurdu.

İbrahim Meriç adaylığını resmen açıkladı…

İbrahim Meriç açıklamasında;İyi parti genel merkezimizin, genel idare kurulunca  alınan  30 eylül 2022 tarihve 54 sayısı kararı doğrultusunda,tüm türkiye genelinde 3 ekim 2022  itibarı ile ilçe ve il kongrelerinin yapılmasına başlamıştır.

Sivasımızda'da 16 ilçemizin 11 ilçesinde kongre çalışmaları başarıyla ve büyükbir coşkuyla tamamlanmıştır. sivas merkez ilçe kongremiz ise aynı coşku ile 27 kasım 2023 tarihinde  yapılacaktır.

Partili arkadaşlarımız ile yapmış olduğumuz istişareler sonucunda, mevcut merkez ilçe yönetiminde çeşitli aksaklıkların olduğu, partimizin sivas yerelinde iyi temsil edilemediği ve partimizin türkiye genelinde yakalamış olduğu ivmeyi yakalayamadığı ve hak ettiği konuma gelemediği yönünde ortaya çıkan söylemleri tersine çevirmek , sivasımızı hak ettiği seviyeye taşımak,  partimizin ideallerini  ve türkiye tasavvurunu sivas halkına anlatmak halkımız ve partimiz arasında sağlam köprüler oluşturarak partimizi milletimizle bütünleştirerek hak ettiği seviyeye taşımak noktasında bir zaruretin oluştuğu  görülmüştür.

Bu sebeple yol arkadaşlarımızla birlikte sivasımızın bir evladı olarak elimizi taşın altına koymak,partimize ivme kazandıracak, birleştirici,  kucaklayıcı,  ayrıştırmadan, birlik ve bütünlük içerisinde kaynaşmış yeni bir yönetim anlayışı çerçevesindepartimizin ve sivas halkının hizmetine,  arkadaşlarımızla birlikte talip olduğumuzu  ve iyi parti sivas merkez ilçe başkanlığına aday olduğumu  siz basın mensupları önünde sivas halkına ve partililerimize ilan ediyorum.

Partimizin kuruluşundan bu güne kadar partimize emek harcamış kurucu il ve ilçe başkanlarımıza il ve ilçe yönetim kurulu üyelerimize, tüm partililerimize ve iyi insanlara huzurunuzda teşekkür ediyorum.

Genel başkanımız sn meral akşenerin açtığı bu yolda, genel merkez yöneticilerimiz ile birlikte ilk günki azim ve kararlılığımız ile yan yana omuz omuza yürümeye devam edeceğiz. 

Bu demokrasi yarışında ,adaylığını açıklayan  diğer arkadaşıma ve yönetim kurulu üyelerine şimdiden başarılar diler, kazanan veya kaybeden hangi aday olursa olsun, asıl kazanan partimiz olacaktır..

Çıktığımız bu yolda

Allah yar ve yardımcımız olsun..” ifadelerine yer verdi.

 

AdminAdmin