Bölgemiz
Giriş Tarihi : 05-07-2022 09:49

Sivas’ta yetim çocukların yüzünü güldüren şenlik

Sivas’ta faaliyet gösteren Bir Elde Sen Uzat Hanımlar Gönüllü Yardım Hareketi, her yıl olduğu gibi bu yılda yetim çocukların çeşitli aktivitelerle birlikte doyasıya eğlendiği “Yaz Şenliği” etkinliği düzenledi.

Sivas’ta yetim çocukların  yüzünü güldüren şenlik
Sivas’ta ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmeye, mutluluğuna vesile olmayan devam eden Bir Elde Sen Uzat Hanımlar Gönüllü Yardım Hareketi Gönüllüleri, her yıl olduğu gibi bu yılda yetim çocukları ile ailelerini eğlenceli bir etkinlikte bir araya getirdi.
 
Bir Elde Sen Uzat Gönüllü Yardım Hareketi Gönüllüleri tarafından Gençlik ve Spor  İl Müdürlügü  İzcilik Kulüp Tesislerinde yetim çocuklar ve ailelerine  yönelik düzenlenen “Yaz Şenliği” etkinliğiyle çocuklar çeşitli oyunlar oynayarak, gönüllerince eğlenme fırsatı buldu.
 
Ayrıca çocukların doyasıya eğlendiği ve gün boyunca çeşitli aktivitelerin yapıldığı etkinliğe katılan 250  yetim çocuk ve ailelerine kuruyemiş, pamuk şeker, meyve, mısır ve döner ikram edildi. 
 
YETİM ÇOCUKLARIMIZIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRELİM
 
Bir Elde Sen Uzat Hanımlar Gönüllü Yardım Hareketi Onursal Başkanı Ahmet Özaydın ve Başkan Nurgül Yıldız, “Geleneksel hale getirdiğimiz ve her yıl yetim çocuklarımız için düzenlediğimiz çok güzel bir etkinlikte bir araya geldik. Mutlu olmanın yolu yetim çocuklarımızın başını okşamadan, gözyaşlarını silmeden, onlara sevgi göstermekten geçiyor. 
 
Her kim bu güzel çocuklarımıza el uzatmışsa Allah onlardan razı olsun. Eğer koşacaksak çocuklarımız için koşalım, yürüyeceksek çocuklarımız için yürüyelim. Yürüyeceksek hayırlı işler için yürüyelim. Rabbim bu etkinlikte yetimlerin yüzlerini güldürenlerden razı olsun” ifadelerini kullandı.
AdminAdmin