Bölgemiz
Giriş Tarihi : 26-02-2022 13:58

MHP Sivas’ta görev değişikliği

MHP Sivas İl Teşkilatında kapatılan Kadın Kollarında görev değişikliğine gidildi.

MHP Sivas’ta görev değişikliği

MHP Sivas Kadın, Aile ve Engellilerden Sorumlu il Başkanlığına Tuğçe ŞANLI getirildi.

Coşkulu bir kalabalık eşliğinde İl başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıda bir konuşma yapan Kadın, Aile ve Engellilerden Sorumlu il Başkanı Tuğçe ŞANLI;

“Milliyetçi Hareket Partisi'nin bir üyesi olmaktan gurur duyuyorum beni bu göreve layık gören başta il başkanımız Sayın Özkan Turan Navruz'a merkez ilçe başkanı Turan Gazi Yalçındağ'a ve yönetimlerine esteğini hiçbir zaman esirgemeyen Sivas Ülkü Ocakları İl Başkanı Rıfat Kalkan ve yönetimine ayrı ayrı teşekkür ederim” derken yaptığı açıklamanın devamında;

“Kadının olmadığı Herşey nasıl eksikse Siyasette de kadın elinin değmediği noktalar eksiktir biz bu davaya gönül vermiş kadınlarımız ile birlikte bu yolda sonuna kadar ilerleyeceğiz. Bizim teşkilatımızın da gönlümüzün de kapıları tüm kadınlarımıza her zaman açıktır.

Bizi kırmayıp buraya kadar gelen bütün basın mensuplarına ayrı ayrı teşekkür ederim.
Kadın ve aileden sorumlu il başkanı olarak yeni çalışmalarımızda bir araya tekrar tekrar geleceğiz ilginiz ve alakanız için Çok teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.  

İl Başkanı  Özkan Turan Navruz ve sivas Milletvekili Ahmet Özyürek kısa bir selamlama konuşması yaparak yeni yönetime başarılar dilediler.

AdminAdmin