Bölgemiz
Giriş Tarihi : 18-01-2022 20:42

Sivas Numune Hastanesi kantin ihalesi kime verilecek?

Sivas Sağlık İl Müdürlüğü, Numune Hastanesi Kantin işletme ihalesi yapmaya hazırlanıyor. Ancak Sağlık İl Müdürlüğü’nde bazı kişilerin ihaleyi yerli firmalara değil yabancı firmalara vermek için uğraş verdiği öğrenildi. Bu durum akıllara birçok soru işaretini de beraberinde getirdi.

Sivas Numune Hastanesi kantin ihalesi kime verilecek?

Sivas Sağlık İl Müdürlüğü’nün Numune Hastanesi kantin işletmesi işini yerel firmalara vermek istemediği iddia ediliyor. Konu ile ilgili özellikle bir Milletvekilinin yeğeni olduğu iddia edilen ve Sivas Sağlık İl Müdürlüğü’nde üst düzey görev yapan bir kişinin bu işin yerel firmalara verilememesi yönünde bir gayreti olduğu da edinilen bilgiler arasında yer alıyor.

Sivas Numune Hastanesi kantin ihalesi 2018 yılında yapılmış ve il dışından bir firmaya verilmişti. Ancak bu firma, 3 yıl boyunca hastane kantinini işletmesine rağmen hiç kira ödemediği uyguladığı fahiş fiyatlar nedeni ile de birçok kez gündeme gelmişti. Firmanın kantin işletme süresinin dolması üzerine Sivas Sağlık İl Müdürlüğü, yeni bir ihale yapmaya hazırlanıyor. Sağlık İl Müdürlüğünün geçmişte yapılan hatadan ders çıkararak yabancı değil yerli firmalara öncelik vererek tercihini bu yönde kullanması bekleniyor.

Kaynak: https://www.sivaseditor.com/numune-hastanesi-kantin-ihalesi-kime-verilecek-2316-haberi

AdminAdmin