Bölgemiz
Giriş Tarihi : 09-01-2022 16:06

Sivas Bölge Birliği eğitim semineri düzenledi

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Sivas Bölge Birliği hizmet içi eğitim semineri hafta sonu Sultan Otel’de yapıldı.

Sivas Bölge Birliği eğitim semineri düzenledi

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan seminerde bir konuşma yapan Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Bölge Birliği Başkanı Mesut Dursun, bölge birliği olarak her zaman eğitim faaliyetlerine önem verdiklerini ifade etti.

Teknolojinin tüm imkanlarını kullanarak esnaf ve sanatkarlara en iyi ve kaliteli hizmeti sunduklarını ifade eden Başkan Mesut Dursun, “Pandemi nedeniyle uzun süre ara vermek zorunda kaldığımız eğitim faaliyetlerine bu hafta itibariyle başladık. TOKBYS modülleri, mevzuata ilişkin yeni düzenlemeler ve teknik konularda personellerimiz üç gün süresince eğitimlerine devam edecekler. Eğitim faaliyetlerine çok önem veren TESKOMB Genel Başkanımız Abdulkadir Akgül’e çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bölge Birliği olarak şuanda 7 bin 839 kayıtlı ortağın bulunduğunu, bu ortaklardan aktif olarak kredi kullanan sayısının 4 bin 346 kişi olduğunu ifade eden Başkan Mesut Dursun, “Sivas 27. Bölge Birliğimizin toplam plasman miktarı 444 milyon 250 bin TL’ye ulaşmıştır. Sağladığımız düşük faizli krediler ile her zaman Sivas merkez ve ilçelerimizde esnaf ve sanatkarlarımıza destek vermeye devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

Sivas merkez ve ilçe kooperatifi personellerinin katıldığı TOKBYS modülleri kapanış işlemleri ve mevzuata ilişkin konuların yer aldığı seminerde katılımcılara TESKOMB Teftiş Kurulu Müfettişi Kenan Aydın ve Esgimtaş A.Ş. Bölge Sorumlusu İbrahim Doğan tarafından bilgiler aktarıldı.

AdminAdmin