Bölgemiz
Giriş Tarihi : 04-01-2022 19:18

“81 Çalıkuşu Sivas” e-Dergisi Yayında…

Milli Eğitim Bakanlığının talimatlarıyla 81 ilde yürütülecek e-dergi projesi, ilimizde “81 Çalıkuşu Sivas” adıyla yayın hayatına başladı.ığı Sultan Şehir’den okuyucusunu muhabbetle selamlıyor.

“81 Çalıkuşu Sivas” e-Dergisi Yayında…

Milli Eğitim Bakanlığının talimatlarıyla 81 ilde yürütülecek e-dergi projesi, ilimizde “81 Çalıkuşu Sivas” adıyla yayın hayatına başladı. 81 Çalıkuşu Sivas e-Dergimiz; ilimizdeki eğitim-öğretim, sanat, spor ve kültür alanına hitap eden faaliyetlerden ve yürütülen projelerden okuyucusuna kesitler sunup; Selçuklu motifleriyle süslü sokaklarında, “Cumhuriyet” muştusunun yankılandığı Sultan Şehir’den okuyucusunu muhabbetle selamlıyor.

Uzun ve keyifli bir yayın hazırlığımız oldu. Meslek liselerinden çıktık yola, azığımıza Çikolis, başımızın üstüne Minik Yiğidoların size selamını koyduk. Eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak için kurduğumuz gönül “KÖPRÜ”sünden geçtik. Hamidiye Kültür Bahçesinde bir mola verip seyir defterimizi yazmaya koyulduk.

“Gelin Tanış Olalım” sloganıyla yayına hazırladığımız ilk sayımızda; son yıllarda tüm neferlerinin azmiyle ve markalaşmış önemli projeleriyle eğitimde sınıf atlayan Sivas’ımıza ait birbirinden güzel haberleri sizlerin istifadelerine sunmaktan mutluluk duyuyoruz.

https://online.flippingbook.com/view/672276314/

AdminAdmin