Bölgemiz
Giriş Tarihi : 02-01-2022 09:25

Yıldız Dağı Yeni Sezona 'Merhaba ' dedi

Çok kısa zamanda ülkemizin en önemli kayak merkezinden biri olan Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi, kayak pistleri, buz parkı, bungalov evleri, güvenirliği, otel ve sosyal tesisleriyle 2021-2022 sezonunda kayak severlerle buluştu.

Yıldız Dağı Yeni Sezona 'Merhaba ' dedi

Ekonomik olmasının yanı sıra sunduğu imkanlarla da çok sayıda ziyaretçiyi ağırlayan Yıldız Dağı Kayak Merkezi'nin sezon açılışı muhteşem görüntülere sahne oldu. Meşale ve havai fişek gösterisi, gece kayağı, canlı müzik ve çok sayıdaki etkinlikte kayak severler doyasına eğlendi.

Sezon açılışında konuşan Sivas Valisi Salih Ayhan, Sivas'ın yıldızı Yıldız Dağı Kayak Merkezi'nin sezon açılışını gerçekleştirdiklerini belirterek, "Öğrencilerimizle, KYK'dan gelen misafirlerimizle, sporcularımızla ve diğer kulüplerimizin sporcularıyla ve vatandaşlarımızla güzel bir havada güzel bir atmosferde sezonun açılışını gerçekleştirdik. Evlatlarımızla birlikte al bayrağımızla birlikte, meşalelerle bir iniş gerçekleştirdik. Biz herkesi buraya davet ediyoruz. Yıldız Dağı Kayak Merkezi, her yıl üstüne biraz daha koyarak iyi bir noktaya geliyor. Bu sene yoğun bir etkinlik yapacağız. Güzel bir gün, güzel bir akşam oldu. Gece kayağımız da var. Türkiye'nin birçok kayak merkezinde böyle bir imkan yok. Sivas'ımızın en modern en genç en ekonomik kayak merkezi olmasının altında yatan birçok sebepten de birisi gece kayağının olması. Pistlerimiz de iyi durumda. Daha da iyi olacak inşallah. Hizmet kalitesiyle, pistleriyle, ortamıyla, imkanıyla ve güzel etkinliklerle Yıldız Dağı misafirlerini bekliyor." dedi.

 

 

AdminAdmin