Bölgemiz
Giriş Tarihi : 17-07-2021 20:14

Kooperatif Başkanı Yıldız Güven Tazeledi

SS. Gardaşlar Karayolu Yük Taşımalığı Kooperatifi olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Tek liste ile gidilen genel kurulda mevcut başkan Ömer Yıldız, güven tazeledi.

Kooperatif Başkanı Yıldız Güven Tazeledi

Gala Düğün Salonunda gerçekleştirilen genel kurulda SS. Gardaşlar Karayolu Yük Taşımalığı Kooperatifi Başkanı Ömer Yıldız, görevde bulunduğu süre içerisinde yaptığı çalışmalar hakkında bilgi vererek, kooperatifi daha ileriye taşımak için gayret göstermeye devam edeceklerini ifade etti.  

Yönetim, Denetim Kurulu raporları, bilançolar, gelir ve gider tablosu okunduktan sonra ibra edildi. Genel kurulda yönetim, denetim ve üst kurul delegeleri 3 yıllığına seçildi. Kooperatif başkanı Ömer Yıldız, kendilerine tam destek veren üyelere ve genel kurula katılanlara teşekkür etti.

 

Ömer Yıldız yaptığı paylaşımda, "Bugün yaptığımız olağan genel kurulumuz da katılımlarıyla bizleri onure eden başta üyelerimiz olmak üzere Esnaf odaları birlik Başkanı Sn Beşir Köksal’a Gelecek Partisi Genel merkez yerel yönetimler ve şehircilik Başkan yrd Sn Yurdal Epsileli’ye Cem vakfı başkanı Sn Ünal Karataş’a Esnaf kredi kefalet kooperatifi Başkan adayı Sn Mesut Dursun’a Demirçiler odası başkanı Sn Harun Koç’a Tenekeciler odası başkanı Sn Hamdi Çelik’e terziler odası başkanı Sn Ali kılıç Alibaba Muhtarı Sn Ibrahim Tozkoparan ve İzmir Ege bölgesi SİVAS dernekleri Federasyon başkanı Sn İnan demirkıran beye ilimizin çok kıymetli iş adamlarına bizleri onurlandırdıkları için teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

AdminAdmin