Bölgemiz
Giriş Tarihi : 09-05-2021 12:32

“Bütün Annelerin Anneler Günü’nü Yürekten Kutluyorum”

Gelecek Partisi Genel Merkez Yerel Yönetimler ve Şehircilik Başkan Yardımcısı Yurdal Epsileli Anneler Günü dolaysıyla yazılı bir basın açıklaması yayınladı. Epsileli; “Hiçbir annenin çocuklarıma bugün ne yedireceğim demediği Türkiye’nin istisnasız bütün annelerini sevgiyle, hürmetle ellerinden öpüyor ve Anneler Günü’nüzü kutluyorum.” dedi.

“Bütün Annelerin Anneler Günü’nü Yürekten Kutluyorum”

Gelecek Partisi Genel Merkez Yerel Yönetimler ve Şehircilik Başkan Yardımcısı Yurdal Epsileli, Anneler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında;

“Ülkemdeki ve dünyadaki bütün annelerin Anneler Günü’nü yürekten kutluyorum. Küresel salgın kovid19 mücadele kapsamında insanları işsiz, aşsız ve parasız bir kısmi kapanma yaşıyoruz. Bu kısmi kapanma sırasında hiçbir annenin çocuklarıma ne yedireceğim demediği ve özellikle şehit annelerine bu çok özel gün vesilesiyle sonsuz hürmetlerimi şükranlarımı arz ediyorum.

Allah bütün annelerden ve özellikle şehit annelerinden ebediyen razı olsun.” ifadelerini kullandı.
Yurdal Epsileli, mesajında şu ifadelere de yer verdi; “Türk ailesinin ve toplumun güçlenmesine çalışmalıyız. Hiçbir ocağın sönmesini, hiçbir annenin gözyaşı dökmesini istemediğimiz Türkiye’nin istisnasız bütün annelerini sevgiyle, hürmetle selamlıyor, Anneler Günü’nü kutluyorum.” dedi.

AdminAdmin