Bölgemiz
Giriş Tarihi : 23-04-2021 18:04

Şahin: "Milletimizin her daim sesi olmaya sonuna kadar devam edeceğiz"

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan yardımcısı Filiz ÇELİK ŞAHİN, Cumhurbaşkanı Sayın Recep ERDOĞAN`nın açıkladığı kısa çalışma ödeneği süresinin uzatılması kararı ile ilgili kamuoyuna açıklamalarda bulundu.

Şahin:

Genel Başkan Yardımcısı Şahin; Koronavirüs salgın nedeniyle işletmeler üzerinde yarattığı ekonomik kriz ve zorlayıcı sebeplerden dolayı alınan önlemler kapsamında kısa çalışma ödeneği uygulamasından yararlanmanın koşulları da hafifletilmişti.

Kısa çalışmanın 31 Mart`ta sona ermesiyle işçilerin önemli bir kısmının ücretsiz izne çıkartıldığı belirtilmişti.

Genel Başkanımız Sayın Mustafa SARIGÜL "15 Mart 2021" Tarihin de Cumhurbaşkanımız Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN`a bir çağrıda bulunmuştu.Bu gün çağrımız ses getirdi.

Tüm sektörler için geçerli olmak üzere Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN Nisan, Mayıs, ve Haziran ayını kapsayacak şekilde kısa çalışma ödeneği uygulamasına devam etme kararı aldığını açıkladı.

Kısa çalışma ödeneği uygulamasına devam edilme kararı esnafımız için sevindirici bir karar.
Ama vatandaş bu sürenin yeterli olmadığı kanaatini taşımaktadır.

Vatandaşımızın beklediği kısa çalışma ödeneğinin mutlaka devam etmesi gerektiğini bizler her zaman Türkiye Değişim Partisi olarak gündeme taşıdık.

Pandemi süresi içerisinde esnafımızın ve diğer iş alanlarındaki,mâğdur olan tüm vatandaşlarımıza gerekli desteğin yeterli oranda verilmesi devletimizin ve hükümet yöneticilerimizin asli görevidir.

Türkiye Değişim Partisi olarak bu sıkıntılı süreçte ,Covid-19 salgını ve Pandemi yasakları tamamen bitene kadar kısa çalışma ödeneğinin devam etmesi için ,metanet ve sabırla tüm aziz milletimizin her daim sesi olmaya sonuna kadar devam edeceğiz.

AdminAdmin